Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaslar bi dinlemenizi oneririm, sonra bisi solicem.. http://www.nokiasupersound.com/eserler/c0d48c2b87161dc24faf98ae8ffd3d49.mp3[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Sonra söyliyeceğin şeyi şimdi söylesen? Merak ettim ula Edit: Yandın benden demesi, kulakların çınlamazsa iyidir. Neredeyse hiç kimse hip-hop sevmiyor burada haberin olsun...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... [Bu mesaj Janitschar tarafından 02 Kasım 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 EEE :D demek oyle o zmn... Opeth in 20 dklik sarkisi pek guzel diymi :) Scream fln :P[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 igrenc ya opeth yonetir ama[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bence acik goruslu olunmali..Herkes Dinlemeli..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar