Eshevar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 düşünceler beynimde yankılanıyor. düşünceler beynimde yankılanıyor. bu tekrarlanmalar boş beynimin kendini doldurma çabası mı yoksa deliliğimin bir üst seviyeye geçişinin belirtisi mi ayırt edemiyorum. ............. duraksıyorum, bu noktalar duraksadığımı belirtiyor. eskiden olmazdı bunlar, parmaklarım klavyenin üzerinde hızla dolanırken, sözcükler zihnimde nehirdeki su damlaları gibi akıcı ve engellenemez bir şekilde ilerler ve dökülüverirlerdi pencereye. şimdilerde onlar engelleyen birşeyler var. güzel ve değişik fikirler, farklı yazım yolları, farklı kelimeler.... hepsi geride kalmış gibi. sıradan bir yazının sıradan bir anlatımında kullanılan sıradan cümleler... belkide sıradanlaşan benimdir.... writers block! hepsi onun suçu! ....... düşündümde suçlamak kolay iş. boş bir zihin için kimi suçlayabilirsin ki? asıl sorun sensindir. zihin senin zihnin. zihin benim zihnim.... ve buradan sonra yazı sıkıntıya giriyor işte, şöyle bir bakıyorum yazının başına. sanki başlayalı baya uzun zaman olmuş gibi, okumayı deniyorum hızlıca. buraya geri dönmüşüm hemen... kilitlendim, kelimeler ilerlemiyor artık. kolumdaki yazar krampı gösteriyor kendini yine. ....... yazamıyorum, duraksıyorum. şu anda bu saçma yazıyı silmemek için kendimle boğuşuyorum. ............ az önce yazdığım paragrafı saçma geldi birdenbire, aslında tüm yazı saçma, ben saçma, bu duraksamalar saçma. ama oluyor işte! engellemek için bir yol bulamıyorum! orada, zihnimin derinliklerinde, düşüncelerimi engelleyen birşeyler var. belkide gerçeklik dedikleri budur.. belkide tek sorun büyüyor olmamdır... büyüyor ve realizmin kuralları ile zihnimi sınırlıyor olmamdır.... writers block yazar krampı istiyorsanız yapın yorum...[signature][hline]writers block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Kalıpların dışında değişik birşey olmuş. Aslında ben tam olarak yorum yapabilirim diyemem ama. sanki kelimeler ölesine bir araya gelip bir şeyler oluşturmak istemiş[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get, get a job, get my own place, ummm, but... I go into the mall where I want to work and they tell me, I'm, I was too young... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar