Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yani buraya gelip size selam vermiş olmam...kendimi tanıtmam...[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 vallaha yaa bak bu kimsenin aklına gelmemişti... bizde diyoduk birisi gelsede bize selam verse.... hoşgeldin...[signature][hline]Follow the Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 iyiki geldin sensiz olmuyodu zaten[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hoş Geldin..Buyur gel içeri ayakta kalma..=P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hoşgeldiniz efenim[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ne patlmaz balonum var ya benim alala... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 *!...Patlamıyo bu...! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bilmem? değilmi? :-? @Naughty : çelikten yaptırıoz biz o balınları. patlamaz kolay kolay.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sen patlatmayı biliyosan patlatsana =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben ilk geldiğimde hilti ile delmeye çalışmıştım yinede patlamamıştı. bekle 24 saat sonra kendisi yok oluyo :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bir in flamer gelmiş sanırsam,hoş geldin :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 [spo1=Metaphor geçirmekteyim...]You stole my pure intention You are the sickness in between Let me in, I'll bury the pain You taught me to be sad at you You almost made me take it all Let me in, I'll bury the pain You bend me and you shake me You beg me then you break me Let me in, I'll bury the pain You made me feel like a sinner Now you fear you'll die alone Let me in, I'll bury the pain[/spo][signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bence de güzel bişey yoksa bir konuda mesajınızı görüp bu üye ne zman geldi acaba diye düşünmek hiçte zevkli değil buyrun, hoşgeldiniz :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Balon patlaaaaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Balon patlama..[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 1 Swedish Välkommen! 2 English Welcome! 3 Russian Dábro pazhálovatch'! 4 Italian Benvenuto! 5 German Willkommen! 6 Hebrew Bruchím ha'baím! 7 French Bienvenue! 8 Polish Witamy! 9 Pilipino Mabuhay! 10 Spanish ¡Bienvenido! 11 Finnish Tervetuloa! 12 Greek Kalós orísate! 13 Swahili Karibu! 14 Hungarian Üdvözöljük! 15 Chinese ? 16 Portuguese Bem-vindo! 17 Danish Velkommen! 18 Turkish Hosgeldiniz! 19 Dutch Welkom! 20 Malaysian Selamat datang! 21 Korean ? 22 Czech / Slovak Vítejte! / Vitajte! 23 Irish Fáilte! 24 Persian Khosh aamadid! 25 Esperanto Benvenon! 26 Serbo-Croatian Dobro doshli! 27 Yiddish Zayt bagrist! 28 Tigrinya B'dhan m'tzu! 29 Bulgarian Dobre doshli! 30 Kikuyu Karïbü! 31 Oromo Olumaa! 32 Mapudungu Mari mari kompuche! 33 Saami Bures boahtin! / Buerie båeteme! 34 Arabic Merhaba! 35 Catalan Benvinguts! :D[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 @Rabbit oha. abi ya :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: RabbiT, 27 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: 1 Swedish Välkommen! 2 English Welcome! 3 Russian Dábro pazhálovatch'! 4 Italian Benvenuto! 5 German Willkommen! 6 Hebrew Bruchím ha'baím! 7 French Bienvenue! 8 Polish Witamy! 9 Pilipino Mabuhay! 10 Spanish ¡Bienvenido! 11 Finnish Tervetuloa! 12 Greek Kalós orísate! 13 Swahili Karibu! 14 Hungarian Üdvözöljük! 15 Chinese ? 16 Portuguese Bem-vindo! 17 Danish Velkommen! 18 Turkish Hosgeldiniz! 19 Dutch Welkom! 20 Malaysian Selamat datang! 21 Korean ? 22 Czech / Slovak Vítejte! / Vitajte! 23 Irish Fáilte! 24 Persian Khosh aamadid! 25 Esperanto Benvenon! 26 Serbo-Croatian Dobro doshli! 27 Yiddish Zayt bagrist! 28 Tigrinya B'dhan m'tzu! 29 Bulgarian Dobre doshli! 30 Kikuyu Karïbü! 31 Oromo Olumaa! 32 Mapudungu Mari mari kompuche! 33 Saami Bures boahtin! / Buerie båeteme! 34 Arabic Merhaba! 35 Catalan Benvinguts! :D hoşbuldum..[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hoşgeldin[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 e hoşgeldin :)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Hoşgeldin...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Rabbit o ne abi öyle puhauha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.