Fightrance Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 merhaba paticik. uzun bir aradan sonra tekrar ko oynamak istedim. artık ke oldu sanırım. Fakat eski knightonlineworld.com sitesi açılmıyor. şuanda herkez mykodamı oynuyor. yoksa yine eski server üzerindenmi. announcement lara baktımda birtek myko nun setup ını gördüm. yeni sistem, oyun download u falan diğer bilgileri kısaca özet geçebilirmisiniz. bunu yapabilirseniz çok makbul geçer. şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Was (Aietes), Now PeakOfMusic
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Fightrance, 02 Kasım 2005 04:23 tarihinde demiş ki: merhaba paticik. uzun bir aradan sonra tekrar ko oynamak istedim. artık ke oldu sanırım. Fakat eski knightonlineworld.com sitesi açılmıyor. şuanda herkez mykodamı oynuyor. yoksa yine eski server üzerindenmi. announcement lara baktımda birtek myko nun setup ını gördüm. yeni sistem, oyun download u falan diğer bilgileri kısaca özet geçebilirmisiniz. bunu yapabilirseniz çok makbul geçer. şimdiden teşekkürler. slm konuya yorum yazmicam ama bi soru senin aresde orc roquen warmı kardes??
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 warsa ozelden pm atarmısın[signature][hline]name:sak_suka :D lwl: hala 52 a.q clan:almiolar 55+mış np:kasmıor önce lwl ilerde insaallah kasacaq orc/mage/flame-ice
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hide ip Seri No : 4B5681FC906EC0B8 bu progrmala siteye girebilirsin patchler[signature][hline]
Fightrance Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Devil_May_Cry, 02 Kasım 2005 04:47 tarihinde demiş ki: hide ip Seri No : 4B5681FC906EC0B8 bu progrmala siteye girebilirsin patchler devil çok teşekkür ederim. fakat oyunun setup ını nereden indireceğim + ücretsiz olan serverlarda oynamak istiyorum.[signature][hline]Was (Aietes), Now PeakOfMusic
Fightrance Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 peki oyunun sitesi neden açılmıor bilginiz varmı?[signature][hline]Was (Aietes), Now PeakOfMusic
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 www.download.com adresinden indirebilirsin tam Adresini verim http://www.download.com/Knight-Online/3000-7541_4-10437633.html?tag=lst-0-1 Bu Adreste var DownLoad[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 6x CLan : SiLenCeR Race : Arch Mage (Paper) Np : x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Fightrance Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Fightrance, 02 Kasım 2005 13:08 tarihinde demiş ki: peki oyunun sitesi neden açılmıor bilginiz varmı? re re re teşekkürler link için bu arada..[signature][hline]Was (Aietes), Now PeakOfMusic
Öne çıkan mesajlar