fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hala silphatosun mesajını bekliyoruz....[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi kaza yapmaz isallah da insanın içine bazen böle düşüyo işte....bende izmir depremlerinin olduu aksam deprem olacak dedim bizimkilere(esti işte öle)de get falan dediler ama ertesi gün şok..işallah bişi olmaz...[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 valla üstte de yazdığım üzere paranoyak değilim. ama eskiden çok pis bi paranoyaktım :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abi işte paranoya deil ki bu ...daha garip bişi anlatılamıyo içine doğuweriyo ..yaşamak lazım:D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 geçen ay hollanda'dan erkek ark gelicekti,uçakla tabi,gelmesine 15 gun falan kala dusunuyodum ya ucak duserse fln..yok lan nolucak fln diyorum bi yandan,bi yandan da tırsıyorum,valla ömrümde etmediğim kadar dua ettim yemin ederim ya,çok felaket bişey,geliceği gun de sınav vardı,çok önemli bi sınav,ne sınavı dogru durust yaptım ne baska bişe dusunebildim,emindim bi şey olucağıından ama hiçbir şey olmadı:) merak etme bir sey olmaz. Allah korusun yani,hepimizi[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 sonucta içine dogan şey kısmen de olsa gercek oluyosa buna nası paranoya diyebilirsin???[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bence bu kadarı hastalık[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 peki.....[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu sadece cok istedigin ,seni çok mutlu edecek bir seye kavusamama korkusu,heyecan vs. paranoyaların cogu da oyledir; yavru kopekten bile korkanlar var,bence bu da öyle,bir anlamı olmaksızın korkuyor insan,en iyisi korkuyu yatıştırmaya calısmak.umarım hiçbir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Hayırlı yolculuklar.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timoo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende 4 senenin ardından uçağa tekrardan ilk binişimde ne paniklemiştim...[signature][hline]azkeryuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öldüm. cennetten atıyorum bu mesajı ^^. P800, 1000GB ram, Radeon 49800XT ekran kartlı PC ayarladılar bana sağolsunlar, amma fear, quake4'ü falan çalıştıramıyor işletim sistemi (linux) :(. Ben de biraz surf yapayım dedim ama yan masadaki arkadaş interneti download ediyormuş, onun için biraz yavaş net :|.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ee tabi taa cennetten internet downloadu yavaş olur. hoşgeldin :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar