Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otobüs kaza yapacak sanki?!

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

geçen ay hollanda'dan erkek ark gelicekti,uçakla tabi,gelmesine 15 gun falan kala dusunuyodum ya ucak duserse fln..yok lan nolucak fln diyorum bi yandan,bi yandan da tırsıyorum,valla ömrümde etmediğim kadar dua ettim yemin ederim ya,çok felaket bişey,geliceği gun de sınav vardı,çok önemli bi sınav,ne sınavı dogru durust yaptım ne baska bişe dusunebildim,emindim bi şey olucağıından ama hiçbir şey olmadı:) merak etme bir sey olmaz.

Allah korusun yani,hepimizi[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Sosyal ağlarda paylaş

bu sadece cok istedigin ,seni çok mutlu edecek bir seye kavusamama korkusu,heyecan vs.

paranoyaların cogu da oyledir; yavru kopekten bile korkanlar var,bence bu da öyle,bir anlamı olmaksızın korkuyor insan,en iyisi korkuyu yatıştırmaya calısmak.umarım hiçbir şey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

öldüm. cennetten atıyorum bu mesajı ^^. P800, 1000GB ram, Radeon 49800XT ekran kartlı PC ayarladılar bana sağolsunlar, amma fear, quake4'ü falan çalıştıramıyor işletim sistemi (linux) :(. Ben de biraz surf yapayım dedim ama yan masadaki arkadaş interneti download ediyormuş, onun için biraz yavaş net :|.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...