Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jesters Day(a.k.a dark father sert vurdu kafalarmıza) [resim]

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Bizim karanlık babayı bi ziyaret etik bu gece.Kalamarlarda oradaydı ayrıca selamları var.Kalamarlar ve dark baba tarafından yediğimiz darbeler beynimizi zedeledi ve bu hale geldik:

Dark Father
gaz adam
gaz adam 2
Jesters Day
JD 2
gaz adam 3
OSI SUX!
selam sana brit
burda naaptık bende anlamadım

Dip not: Tıkladıktan sonra adres çubuğundan kes yapıştır yaparak resimleri açınız.Direk açılmıyor giriş yasak falan diyor

[Bu mesaj EagleEye tarafından 03 August 2003 07:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Günaydın,
Güzel bir gece idi, sabah aldığım ekran görüntülerine baktım, güzel şeyler var içlerinde,
Şimdi sıra dünün hikayesi ile bu resmleri burada herkesle paylaşmak ama ufak bir sorun var dün gece aldğım görüntüler 25MB yer kaplıyor
Ve daha büyük bir sorun bende ne web sitesi var ne de ben web'e resim upload etmeyi biliyorum
Şimdi sıra bunu nasıl yapacağız konusunda[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

Selam herkese,
Son durum şu;
toplam 3 bölümden oluşan bir yazı word'de (times new roman formatında ve 11 büyüklüğünde) hazırladım ve 5 sayfa tuttu,
Resimleri düşündüğümde hepsini değil sadece belirlilerini koyacak olursak da hikaye ile görüntülerin desteklenmesi en az bir 15 mb'ı bulacak.
Yeniden bir eleme yapacağım ama durun bakalım[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

Sosyal ağlarda paylaş

İyi akşamalr,
Resimleri eledim ve 9,15MB'a indiridim, şimdi Goodness'a gönderiyorum oda küçültecek, herhalde en geç yarına resimli hikayeyi okuyabilirsiniz...

ama en çok layt üzülecek, kötü pozisyonalrda yakalamış bizim acun firardan kameraman feridun,[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

Sosyal ağlarda paylaş

hahaha,

sabredin hikaye gelecek birazdan...

acaba bu kadar merak uyandırmasamıydık, büyük beklenti içine gireceksiniz şimdi sonra sarsılacaksınız üzülecez...

neyse bir şey yok hikayede gittik kestik kesildik, ahaa buda resimli kanıtları..

o kadar...
hadi başka şeyler ile ilgilenin ...[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...