EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Bizim karanlık babayı bi ziyaret etik bu gece.Kalamarlarda oradaydı ayrıca selamları var.Kalamarlar ve dark baba tarafından yediğimiz darbeler beynimizi zedeledi ve bu hale geldik: Dark Father gaz adam gaz adam 2 Jesters Day JD 2 gaz adam 3 OSI SUX! selam sana brit burda naaptık bende anlamadım Dip not: Tıkladıktan sonra adres çubuğundan kes yapıştır yaparak resimleri açınız.Direk açılmıyor giriş yasak falan diyor [Bu mesaj EagleEye tarafından 03 August 2003 07:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Ayrıca dark father maceramızın screenleri kumadamda sanıyorum yakında koyar çok eğlendik yani gelmeyenler çatlasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Günaydın, Güzel bir gece idi, sabah aldığım ekran görüntülerine baktım, güzel şeyler var içlerinde, Şimdi sıra dünün hikayesi ile bu resmleri burada herkesle paylaşmak ama ufak bir sorun var dün gece aldğım görüntüler 25MB yer kaplıyor Ve daha büyük bir sorun bende ne web sitesi var ne de ben web'e resim upload etmeyi biliyorum Şimdi sıra bunu nasıl yapacağız konusunda[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 bi bolumunu benim iki alanıma koyabilirsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Selam herkese, Son durum şu; toplam 3 bölümden oluşan bir yazı word'de (times new roman formatında ve 11 büyüklüğünde) hazırladım ve 5 sayfa tuttu, Resimleri düşündüğümde hepsini değil sadece belirlilerini koyacak olursak da hikaye ile görüntülerin desteklenmesi en az bir 15 mb'ı bulacak. Yeniden bir eleme yapacağım ama durun bakalım[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Yarın, mesai saatlerinde web serverıma atacağım. O zaman görebilirsiniz. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ohh 25mb mi ohhhh ne gusel osi ye giremeyen hatta su ana uo oynamayan ben icin en buyuk zevklerimden biri resim bakmak :) siteye koyun koyun koyun :) * heyecan yapar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Abi o kadar resmi nerden çektin lol onlaro photoshopla falan biraz ufaltmayı deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 İyi akşamalr, Resimleri eledim ve 9,15MB'a indiridim, şimdi Goodness'a gönderiyorum oda küçültecek, herhalde en geç yarına resimli hikayeyi okuyabilirsiniz... ama en çok layt üzülecek, kötü pozisyonalrda yakalamış bizim acun firardan kameraman feridun,[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben nasıl cıktım :P[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 layti hangi posizyonda yakaladin kumadam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 adam zaten layt olduğu için hoşuna bile gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ehuehu ne kacısı vardı balrondan ehueuhe[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hahaha, sabredin hikaye gelecek birazdan... acaba bu kadar merak uyandırmasamıydık, büyük beklenti içine gireceksiniz şimdi sonra sarsılacaksınız üzülecez... neyse bir şey yok hikayede gittik kestik kesildik, ahaa buda resimli kanıtları.. o kadar... hadi başka şeyler ile ilgilenin ...[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Bi dakka şimdi balron benden kaçıyodu bi kere :P jester hat yüzünden galiba :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 onu bunu bırakında eu ya gelin ehueh need friends :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Resimleri crpolayıp, optimize ettim. Ardından da host serverıma upload ettim. Şimdi Kumadam hikayeyi yazıyor ve resim linklerini koyuyor. Sevgiler, Erkmen [Atlantic][hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Kerem msn ya da icq ya gel ozledim senı :)[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar