Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Arkadaslar elimde cok saglam arsivler var bu konuda Fl Studio ile yapmak icin falan bu tur Ensturmanlari paylasalim mesela organ piano sesiniz war bende yok paylasalim bunlar :D yada boyle siteler bilen varsa yazabilir mi ?[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Fruity Loops mu kullanıosun?[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Eft bayaaa iyiyim elim ayagim oldu artik :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben de kullanıom da sana "Slayer" öneriorum gitar tonları olarak. Slayer plugin Bunu kur sonra elektro gitar tonu olarak hiç sorunun kalmaz hatta tek tek isimlendirmişler "metallica, nirvana, şu bu.." diye tonları.. Tabi baterisi benim de hoşuma gitmio FL nin onu da sen bulursan bişey yaz :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bende su anda Real Drumkit serisi war bayaa saglam onlar yolliim bak.. Msn warsa ekle beni..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Cubase'i tek geçerim ;) ama yinede FL Studio kullanışlı bir program.Uzun süre kullandım,halada kullanırım.FL Studio'da fazla bişey aramanıza gerek yok aslında.Ayarları iyi biliyosanız eğer,dilediğiniz hertonu,kolaylıkla elde edebilirsiniz.Tek sevmediğim dezavantajı Cubase gibi üstüne direk çalıp kaydedemememiz bence.Birde,Full duplex ses kartımın midi port'undan ses alamıyorum oda beni çıldırtıyo,oyüzden FL'yi pek kullanmıyorum cubase varken.Ama yinede yarayışlı programdır,birçok şey yaptım zamanında.Midi klavyem yokken klavyem oldu o benim :) ayrıca süper bi ses kartınada ihtiyacınız yok kullanmak için.Tavsiye ederim ;)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bende yasadim ses karti problemini sonunda Creative Audigy2 Pro Platinium aldim ohh abi olamaz boyle bi alet cok saglam.. Electro girisinden tut.. Pianoo midi bi suru 2 mic , Qbase denedim ama haz alamadim ( yalan kullanamadim ) :D[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected]
Öne çıkan mesajlar