Frozenguy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ya arkadaşlar benim oyun orjinal değil ama ender.tog.net diye server buldum ama nasıl açıcam yüklemem gereken birşey varmı e-mail bilgilerimde yazıyo olmassa burayada yazın ama yazın oyunu çok seviyorum ama internette oynanamıyo unable the connect battle.net diyo yardım help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Oyunun orjinal deilse battle nette oynamayı unut. O server için lancraft lazım ama bence hiç harcama kendini lancraftla, orjinal al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Orjinal alınır fakat Dial up kaldırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SLASH Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Sandwaves hala Warcraft için server açıcak. Bekliyoruz işte azimle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar