Avci161 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Oyuna gırmeye calıstım ılk once failed logging ınto the loggin server dedi sımdıde hack sheld hatası verıyor acaba res mı yoksa dupe ıtemler mı sılıncek ?
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh[signature][hline]63 paper mage ( 64 e yol aldım ) np :9xxxx clan :ChEtE server :cypher
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Emin misin acılmadıgından.Ben simdi oynuyorum :D Once bir yazıları oku arkadasım bak bakalım neler olmus ondan sonra konu ac ok.Server Dun aksam 23.00 da kapandı hala acılmadı ben yazayım bari.
Avci161 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya 2 aydır oynuyamıyorum ko bılgısayara 5 kere res attım yok pfff
eXe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadasım bak canım kardeşim KE (Knight Empire) geldi.KO yok artık.Serverlar Dün akşam bakıma alındı.Yeni sunucuya tasınıyor + Dupe itemler silinecek felan dendi.Skill bug kullananlar Banlanacak.Trade leri kapalı charlar acılacak felan dendi vs vs. Anlayacagın kapalı bugun serverlar ne zaman acılacagı hakkında bilgimiz yok.Bizde bekliyoruz Ama ama Sen once KE den haberdar ol.Bildigim kadarı ile 1 ay oyuna girmeyen charlarda siliniyordu.İnsallah sana boyle bişi olmaz.
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Knight Empire ney bide dupe item ney biri bi alatırmı acaba ??? vede oyunun sitesi açılmıyo nasıl haberdar olucaz ne zaman serverların açılacağından[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Stunner Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 http://www.knightempire.com/server/stats.php
Öne çıkan mesajlar