Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

raptor hangi yaratıktan çıkıyor acaba!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle bi soru varken bende bişiler soram iron impackt dm den mi çıkıor?? fiyat durumları ne +1 ? +6?+7? +8? fiyatları merak ediliyor(server ares)

[Bu mesaj DoDoMaB tarafından 02 Kasım 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
böyle bi soru varken bende bişiler soram iron impackt dm den mi çıkıor?? fiyat durumları ne +1 ? +6?+7? +8? fiyatları merak ediliyor

iron impact in hiç bir drobu yok oyunda , tamamen blue treasure chestten gelme bir itemdir , burdan aresteki arkadaşlara bilgi , hiç bir temple dan çıkan item satın almayın çünkü %98 i dupe , kutu lar server dan silindiği için itemleri dupe ediyorlar bilginize.....[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 66
np: xx.xxx
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 02 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
said:
böyle bi soru varken bende bişiler soram iron impackt dm den mi çıkıor?? fiyat durumları ne +1 ? +6?+7? +8? fiyatları merak ediliyor

iron impact in hiç bir drobu yok oyunda , tamamen blue treasure chestten gelme bir itemdir , burdan aresteki arkadaşlara bilgi , hiç bir temple dan çıkan item satın almayın çünkü %98 i dupe , kutu lar server dan silindiği için itemleri dupe ediyorlar bilginize.....

ne yane ben şimdi iron impackt almıyımmı serverdan????

[Bu mesaj DoDoMaB tarafından 02 Kasım 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alma :D[signature][hline]My history ;
|Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold]
|Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold]
|Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :|
|Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Mesaj tarihi:
said:
DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:26 tarihinde demiş ki:
said:
Informer, 02 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
said:

iron impact in hiç bir drobu yok oyunda , tamamen blue treasure chestten gelme bir itemdir , burdan aresteki arkadaşlara bilgi , hiç bir temple dan çıkan item satın almayın çünkü %98 i dupe , kutu lar server dan silindiği için itemleri dupe ediyorlar bilginize.....

ne yane ben şimdi iron impackt almıyıımı serverdan????

parana yazık olur , alma , smite hammer satın aldı arkadaşım o kadar uyardım adam ne var ne yok satmış 600 milyon denkleştirmiş , adama o kadar ısrar ettim , dupe artık hepsi dedim satan kişi sağlam klandaymış diye beni dinlemedi , ve sonuç , ilk dupe siliminde smite hammer ını kaybetti arkadaşım.
seçim senin, ben dupe basarım gb bol diyosan al , ama eger elinde belli bi para varsa vede uzun süre kullanıcak bişi olarak bakıyosan konuya alma, yazık olmasın[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
said:
DownTown, 02 Kasım 2005 10:29 tarihinde demiş ki:
alma :D

ühühühü ben şimdi iron impackt almıyacaksam ona eşdeger ne alıım yardımcı olurmsunuz???
Mesaj tarihi:
said:
DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
said:

ühühühü ben şimdi iron impackt almıyacaksam ona eşdeger ne alıım yardımcı olurmsunuz???

valla iron impacte eş deger ap de bir silah sanırım yok :S
mirage +7 tavsie etsem çokkk düşük kalıyo yanında ap si
hell breaker desen oda aynı temple dan çıkma , mirage +7 tek çare[signature][hline]Name: ::Informer::
Mesaj tarihi:
said:
Informer, 02 Kasım 2005 10:33 tarihinde demiş ki:
said:
DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
said:

valla iron impacte eş deger ap de bir silah sanırım yok :S
mirage +7 tavsie etsem çokkk düşük kalıyo yanında ap si
hell breaker desen oda aynı temple dan çıkma , mirage +7 tek çare

şu anda dupe itemler silinmekte degilmi oyun açıldıktan hemen sona eger bulabilirsem almayı denesem olurmu acaba????
  • Yeni Oluştur...