zenginman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Arkadaşlar bi konu hakkında bilgi almak istiyom. Lütfan bilgilendirin. Raptor acaba hangi yaratıktan çıkıyor!!!
MrT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 znegimcim bizim arkadas DM den dusuruo raptoru :D
DoDoMaB Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 böyle bi soru varken bende bişiler soram iron impackt dm den mi çıkıor?? fiyat durumları ne +1 ? +6?+7? +8? fiyatları merak ediliyor(server ares) [Bu mesaj DoDoMaB tarafından 02 Kasım 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Informer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet 1 günde anca çıkıyo 1 tane :S[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
VII_outLaw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ve bosslardan cıkıo genellikle shaula:D ( bana cıktı 2kere)
Informer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:21 tarihinde demiş ki: böyle bi soru varken bende bişiler soram iron impackt dm den mi çıkıor?? fiyat durumları ne +1 ? +6?+7? +8? fiyatları merak ediliyor iron impact in hiç bir drobu yok oyunda , tamamen blue treasure chestten gelme bir itemdir , burdan aresteki arkadaşlara bilgi , hiç bir temple dan çıkan item satın almayın çünkü %98 i dupe , kutu lar server dan silindiği için itemleri dupe ediyorlar bilginize.....[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
DoDoMaB Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Informer, 02 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki: said: DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:21 tarihinde demiş ki: böyle bi soru varken bende bişiler soram iron impackt dm den mi çıkıor?? fiyat durumları ne +1 ? +6?+7? +8? fiyatları merak ediliyor iron impact in hiç bir drobu yok oyunda , tamamen blue treasure chestten gelme bir itemdir , burdan aresteki arkadaşlara bilgi , hiç bir temple dan çıkan item satın almayın çünkü %98 i dupe , kutu lar server dan silindiği için itemleri dupe ediyorlar bilginize..... ne yane ben şimdi iron impackt almıyımmı serverdan???? [Bu mesaj DoDoMaB tarafından 02 Kasım 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 alma :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Informer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:26 tarihinde demiş ki: said: Informer, 02 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki: said: DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:21 tarihinde demiş ki: böyle bi soru varken bende bişiler soram iron impackt dm den mi çıkıor?? fiyat durumları ne +1 ? +6?+7? +8? fiyatları merak ediliyor iron impact in hiç bir drobu yok oyunda , tamamen blue treasure chestten gelme bir itemdir , burdan aresteki arkadaşlara bilgi , hiç bir temple dan çıkan item satın almayın çünkü %98 i dupe , kutu lar server dan silindiği için itemleri dupe ediyorlar bilginize..... ne yane ben şimdi iron impackt almıyıımı serverdan???? parana yazık olur , alma , smite hammer satın aldı arkadaşım o kadar uyardım adam ne var ne yok satmış 600 milyon denkleştirmiş , adama o kadar ısrar ettim , dupe artık hepsi dedim satan kişi sağlam klandaymış diye beni dinlemedi , ve sonuç , ilk dupe siliminde smite hammer ını kaybetti arkadaşım. seçim senin, ben dupe basarım gb bol diyosan al , ama eger elinde belli bi para varsa vede uzun süre kullanıcak bişi olarak bakıyosan konuya alma, yazık olmasın[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
ghtyu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bulabilcen mi acaba:D bakalım hepsi silinmesse alırsın :D
DoDoMaB Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DownTown, 02 Kasım 2005 10:29 tarihinde demiş ki: alma :D ühühühü ben şimdi iron impackt almıyacaksam ona eşdeger ne alıım yardımcı olurmsunuz???
death_sTRoke Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 selcukcum abbsyden de cıkıyo raptor ama hersey sans ya satın al daha ii bence :D
Informer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:30 tarihinde demiş ki: said: DownTown, 02 Kasım 2005 10:29 tarihinde demiş ki: alma :D ühühühü ben şimdi iron impackt almıyacaksam ona eşdeger ne alıım yardımcı olurmsunuz??? valla iron impacte eş deger ap de bir silah sanırım yok :S mirage +7 tavsie etsem çokkk düşük kalıyo yanında ap si hell breaker desen oda aynı temple dan çıkma , mirage +7 tek çare[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior
DoDoMaB Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Informer, 02 Kasım 2005 10:33 tarihinde demiş ki: said: DoDoMaB, 02 Kasım 2005 10:30 tarihinde demiş ki: said: DownTown, 02 Kasım 2005 10:29 tarihinde demiş ki: alma :D ühühühü ben şimdi iron impackt almıyacaksam ona eşdeger ne alıım yardımcı olurmsunuz??? valla iron impacte eş deger ap de bir silah sanırım yok :S mirage +7 tavsie etsem çokkk düşük kalıyo yanında ap si hell breaker desen oda aynı temple dan çıkma , mirage +7 tek çare şu anda dupe itemler silinmekte degilmi oyun açıldıktan hemen sona eger bulabilirsem almayı denesem olurmu acaba????
gel_pc_pc_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Aynen artik lvl 55 adamlarin bile elinde iron impact +8 war okadar az olan itemin +8'i bukadar kolaymi ? dikkat edin bencede almayin
SeCTioN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 raptor ve shard dm den çıkıyor ama çok zor şans işi dark stoneden de güzel item çıkyıor bu arada ve cw den chıtın shell çıktı ...
Öne çıkan mesajlar