Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Oyunlar postayla geliyor yani posta kutularına bırakılması kadar normal bir şey olamaz. Ha bütün postacılar posta kutusuna mı bırakıyor? Hayır, benim kapıma getirdi hep postacı amcalar İngiltere'den aldığım şeyleri. Sağolsunlar :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 09 Haziran 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Silphatos, 09 Haziran 2005 15:52 tarihinde demiş ki: Oyunlar postayla geliyor yani posta kutularına bırakılması kadar normal bir şey olamaz. postayla gelmesi tabi ki normal ama postacinin soyledikleriyse "imza karşilikli yollansaydi direk kapiya getirebilirdik" dedi.Sendit ptt nin isleyis tarzini bilmedikleri icin boyle vermis olabilirler.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Oyun hacılayan kapıcı :). Amma şanssızmışsın be boccob.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o nası kapıcı ya :D beslemeyin abi onu hehe adama bak. ekmekte çalıyomu[signature][hline]Deviant art gallery
emrahag Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Millet ya arkadasim benden 6 gun once aldi( item shipped dedi) yani 1.inde bugun ayin 11 ben 7 sinde vermistim cocuk kuduruyo valla.paniklemeye baslasakmi degilse ingiltereyi aricaz oda bi oyun tutacak..
Way Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sendit ten wow aldigimda ilk defa normal yolla gelen bi siparis vermistim..(dierleri imza falan aliyodu) cok sukur postaci yillardir postacimiz oldugundan bi muhabbetimiz var :) sana paket var al dedi saol dedim aldim hehe..yani ole durumlar var ki ilk buraya tasindigimizda bazi veletler her seyi acip ucak falan yapiyolardi sora babam gitti sikayet etti bi daha olmadi ama guvenmiyosaniz apartmaniniza cok riskli isler postaci kutuyu girise koyar..veleti biri kutuyu gorur..alir eline oynar sallar..aa icinden ses geliyo icini acar derken goodbye gw olursunuz aman dikkat yani :)
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: BOccOB, 09 Haziran 2005 19:50 tarihinde demiş ki: Benimki de siparişimin 8. günü elime geçti. Aslında benimki 5. günü gelmiş, ama olana bakın: Bizim şerefsiz, itoğluit kapıcı gene yapacağını yapmış ve paketimi sabah postacı bırakır bırakmaz hacılamıış, yani çalmış evet. Ben bizim kapıcının güvenilir bi tip olmadığını biliyorum o yüzden paket gecikince kıllandım, şansına da o gün apartman toplantısı vardı. Apt. toplantısında yöneticiye dedi böle böle bi sorgulayın. Neyse kapıcıyı çağırdılar dediler senin hakkında hırsız falan diyorlar ne iş diye. Adam sesini çıkarmadı, çıktı gitti, 5 dakka sonra geldi bana bi paket verdi, üstünde sendit.com yazan ... yani resmen oha... bundan önce de bi hl2 siparişi verdiydim, o da gelmeyince postada kayboldu tehşisi koyduk. Büyük ihtimalle onu da bizim kapıcı hacıladı... işin komiği bu herifin bilgisayarı yok olsa da annamaz zaten ne yapıyor bu oyunları? herhalde bir bilgisayarcıya ucuxza satıyodur diye düşünüyorum... Ben bu kapıcıyı döverim, hem de evire çevire..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 O kapıcı halen çalışıyormu sizin apartman da.ben onun .nasını .vradını yedi .eddini varyaaaa deli olurum bu tiplereeee
KaReeM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben ısmarlayalı 8 gün doldu, panikler içerisindeyim... Sizce umudumu keseyim mi?[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bu aralar gelir.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
DeadSkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: KaReeM, 17 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Ben ısmarlayalı 8 gün doldu, panikler içerisindeyim... Sizce umudumu keseyim mi? siteden sana verilen ürün kodu ile gönderiliş tarihine bak. Bana 3 haziranda yollandığını söyledirler. 9 unda elime ulaşmıştı. Ama devamlı posta kutuna bakmanı tavsiye ederim.
emrahag Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 beyler arkadasimda panik yapmistti gelmis ama kapicisi ali koymus daha yeni verdi cocuga nedır bu kapicilardan cektigimiz.benimkide bu aralar gelir umarimbugun 11. gun hafta sonu girdi pzts gibi gelmesi lazim bu arada ben izmirdeyim istanbula gore daha gec gelmesi normal.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yaklaşık olarak oyuna 17 euro 3 euro postalama parası istiyo send it peki ptt nin bizim kapıya kadar getirmesi için ptt ayrıca para ödeniyomu nasıl oluyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Euro diil sterlin üzerinden satiliyor oyun.Hayir ayriyeten posta parasi almiyorlar
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 edit /pentotal söylemiş gerek kalmadı [Bu mesaj Daesu tarafından 18 Haziran 2005 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tşk, türkiye ye geldikten sonra nasıl olcağı gümrük, ptt vs. aklıma takılmıştı.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 benim önerim plaync den key almanız 50dolar bugunkü kur ile 68 milyon (bu box degil) 2dk da key elinizde sendit ise 25 pound bugunkü kur ile 61 milyon. (bu box) en az bir hafta sonra elinzde[signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 18 Haziran 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ayrica ptt kapi önüne birakiyor kutuyu.Bunuda aklinizda bulundurun. [Bu mesaj Pentotal tarafından 19 Haziran 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Kredi kartindan 39 ytl cekilmis.50 milyon civarinda bekliyordum iyi oldu :)
KaReeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 13'unde portaya verilmis gozukuyor, bugun 23'u olmasına ragmen hala elime ulasmadı... simdi paniklemeli miyim?[signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu gun yarin gelir,gayet normal bir bekleme zamani.Ayrica sık sık posta kutusunu kontrol et :) [Bu mesaj Pentotal tarafından 23 Haziran 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
emrahag Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 valal arkadasim benimki 7 sinde yollanmisti gelen giden yok moralim baya bozuk mail attim cvp attilar yeisini yollicaz diye bu seferde hesapta out of stock yaziyo herkese geliyo sanirim piyango bana vurdu ben umidi kestim baya cnm sikkin anlicagin
KaReeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Dün itibariyle kavustum oyunuma! oleeeyyy![signature][hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir...
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Daesu, 18 Haziran 2005 20:25 tarihinde demiş ki: benim önerim plaync den key almanız 50dolar bugunkü kur ile 68 milyon (bu box degil) 2dk da key elinizde sendit ise 25 pound bugunkü kur ile 61 milyon. (bu box) en az bir hafta sonra elinzde şimdi baktımda plaync de 50 dolar, senditte 18pound. ama plaync de cd rom diyo.cd key+download opsiyonunu bulamadım sanırım.ayrıca senditte kargo ücreti ne kadar onuda bulamadım.
667_Antisatan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sendit te ne olursa olsun postage 1,5£ yani toplam 19,49£ ya gelio. amerikadan almadiginiz için diil shipping mipping bile yoq yane[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Öne çıkan mesajlar