turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 efem şööle elden düşme; celeron 400-500; 4-8 gb harddisk 32-64 ram geri kalan herbişi onboard... yani uzun lafın kısası internete girmeye ve ofis 98 kullanmama yetecek kadar bir bilgisayar almak istiyorum... ilgilenenler veya bööle bir bilgisayar satacak tanıdığı olanlar bana ulaşırsa çok memnun olurum... istanbulda oturuyorum... vs. vs. [spo1=MSN!!!!!!!][email protected][/spo][signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 p2 350 128+64 mb sd ram 4 mb diamond ekran kartı gigabyte anakart creative ses kartı 3.2 gb harddisk kasa bir de bozduğum cdrom var, açılıp kapanıyor ama win98 e tanıtamadım. 75 ytl / ist / fatih uyarsa öm den mesaj atarsan, msn den devam edelim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler... buldum bir elden düşme :D[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar