Mille Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Erdoğan pazar günü yaptığı bir açılışta; "Evet ülkemi pazarlıyorum aynı şeyi KKTC içinde söylüyorum" demiş.Yakında tüm dünyaya açıcak kapısını Kaynak:Milliyet, Pazartesi[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 *!mırıldanır*[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 las vegas yapmayı planlıyorlar kıbrısı en azından talat öyle diyordu veya başka bieiydi tam hatırlamıyom ulan hem başımızın ağrısı kıbrıs hem de bize para bırakmıyor ne iş anlamadım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Off yaa nedir bu yaa bu adam direk laikliğe dokunuyor hersözüyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 attan düşünce geberseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 laıklıkle alaksı yok bunun tayyıpı sevmesemde hata nefret etsemde bazı yerlerde hakkı var en basıtı eskıden develtcılık ılkesıne baglı olarak devlet bır hızmetı ozel sektor yapmıyorsa o hızmetı ben verırım demıs ve sut et kurumunu kurmus halk sutle etı saglasın dıye 60 kusur senede 30 farklı ozel gırısım olmus bu sektorde develt ıse torpılden vs vs kar degıl zarar eden et ve sutle ugrasıyor satıcaksın bunu ama yabancıya satmıycaksın ulkenı yabancıya pazarlamıycaksın ulkenın stratejık kaynakalrını yabancıya vermıyceksın e bılmemne ulke verıyor bız nıye vermıyelım dıyorlar bız ıskandınav ulkesı veya amerıka gıbı gel keyfım gel ulkesı degılız ulkemızı kan dokerek kurmuşuz bu ulkeyı savunmak ıcın kan akıttıgımız adamalra 80 yıl sonra ulkeyı satısa cıkarmak tamamen aptallıktır barışı sevelım barış ıyı guzelde karsımdakı herıf bana bıcak cekmısse ben ona gel sana sarılıyım opucemmı dıycem kıbrıs ıse yarı bır felaket turkıyenın omuzundakı en buyuk kamburlardan bırı kar getırmıyorsa onada ckeı duzen vermek lazım ama sanmayınkı kıbrıs kar yapıcak bu karlar turkıyeye akıcak talat cok ısını bılen bırı turkıyenın kıbrısa karısmasını vs vs ıstemıyor kıbrıs sımdıye akdar turkıyenın somurgesı gıbı bır seydı talat ıse kıbrısın bagımsız bır ulke oldugunu ve turkıyenın kıbrısa akrısmaması gerektıgını savunuyor ve oda halkının ıyılıgını dusunuyor bız ıse kıbrıstakı cıkarlarımızı dusunuyoruz kıbrıstakılerın pek bı onemı yok bızım ıcın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Türkiye, Kıbrıs'ı bağımsız olarak zaten kabul etmiştir, Kıbrıs ne kâr yaparsa yapsın, Türkiye'ye hiç bişey kalmaz. Ordakiler bizim kanımızdan, bizim canımızdan, bacılarımız, analarımız, gardaşlarımız oldukları için, Türkiye orayı savunmuştur. Hem Kıbrıs, Hem Türkiye bilirki, kimse kimsenin sömürgesi değildir, bu iki ülke dost ülkelerdir, kardeş ülkelerdir. Ayrıca, Türkiye'nin madenlerini, kaynaklarını, topraklarını yabancıya kimse satamaz (bunu arsa almakla karıştırmayın, arsa daima devletindir, istediğinde parasını geri vererek elinizden alabilir). Bunu satamaz, çünkü sattırmazlar. Eğer benim altın madenlerimi, bor madenlerimi, bakır madenlerimi, demir madenlerimi ve benzeri madenlerimi satacak olurlarsa, ben bu adamlara "sen kimsin" diye sorarım. Eminimki pek çok vatandaşımızda benim gibi, bu soruyu soracaktır. Eğer, bu hata olursa, eminimki Türk halkı darbe yapmaya kadar gider ve kimseye, atalarının kanıyla sulunmaış, bu toprakları sattırmazlar.[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bi sakin olalım uçmayalım. kıbrısa yatırım yapmaktan bahsediyor, yüzölçümü yapıp, m2 hesabı satmaktan deil.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Viktor, 02 Kasım 2005 08:31 tarihinde demiş ki: kıbrıs ıse yarı bır felaket turkıyenın omuzundakı en buyuk kamburlardan bırı kar getırmıyorsa onada ckeı duzen vermek lazım ama sanmayınkı kıbrıs kar yapıcak bu karlar turkıyeye akıcak talat cok ısını bılen bırı turkıyenın kıbrısa karısmasını vs vs ıstemıyor kıbrıs sımdıye akdar turkıyenın somurgesı gıbı bır seydı talat ıse kıbrısın bagımsız bır ulke oldugunu ve turkıyenın kıbrısa akrısmaması gerektıgını savunuyor ve oda halkının ıyılıgını dusunuyor bız ıse kıbrıstakı cıkarlarımızı dusunuyoruz kıbrıstakılerın pek bı onemı yok bızım ıcın kıbrıs kar getirmek bir yana türkiye den aktarılan maddi kaynaklarla varlığını sürdürmekte. sanırım yeni amaç; kendi ayakları üzerinden durmayı başaran bir kıbrıs oluşturmak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar