Armand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İnvade lerde çok oluyordu tamam hadi ama bu türk arkadaş cz dede çalıştırıyor, 1v1 bir assassinle kapışırken birden 50 şer damage olmak üzere 5 erli 5 erli ok geliyor birde üstüme doğru koşuyor elemanın ismi "Ks_Dusmani" bu adam Xigenon da oynuyor Orc Rogue eğer türk GM bu yazıyı görüyorsa birkaç dakika arkadaşı izlesin, invadede aynı şeyi bana yapmıştı cz de de yapınca yuh artık dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bunun olması iyiye işaret değil cz de en azından kendi becerilerimizle oynuyorduk yakında 7 skill assassin damageleri aynı anda gelmeye başlarsa şaşırmayın, bir cz de rahat ediyorduk oraya da geldiler, yakında +8 shardları üstümüze gelirken fırlatırlar artık. türküz doğruyuz çalışkanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resser_Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaşlar o banada geldii ama server düzenlenecek diolar ama Ne Zaman :)[signature][hline]ID :Resser_Killer Server :Ayes:) IvI :## NP :7*5** JOP :Claric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ghost_____ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 merak etme bizim serverdada var adı __KAPLAN__ bu adam rauge yani bıcakcı yürürken ark 5li 5li combo yapıyoo yani çalısan program var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOmania Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 YAa evt bende fark ettim.Ob nin önündeki nehire girdim charı göremiyom orda wolf fln hazırlık yapıyodum oda ne 5 li yiyom lan adam dibime girmiş dedim kaçıyım dedim baktım peşimde ama hala 5 li dayıyo ..... herif.Zaten bu server da oynamak hata.En yeni server ama beramustan fazla lvl 70 adam var anlamış deilim. http://img140.imageshack.us/my.php?image=19ey.jpg http://img138.imageshack.us/my.php?image=31he.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resser_Killer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 arkadaşlar ne diyelim insaşallah düzelir bu Lamer adamlar ne yapacaklarını bilmiyollar :)[signature][hline]ID :Resser_Killer Server :Ayes:) IvI :## NP :7*5** JOP :Claric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ks_dusmanı denilen adam her savasta bunu yapıyor. Shottan bir savas boyunca bagırmamaıza ragmen hic bir GM ilgilenmiyor.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 6x xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar