FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 peki [Bu mesaj FixeFixe tarafından 01 Kasım 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: FixeFixe, 01 Kasım 2005 15:18 tarihinde demiş ki: senin sorunlarinmi var kardes sanirim anlatamadim ben sana sadece madalyami verdiler onu merak ettim forumlardaki yazilarini gosterdimde madness diye diye bitap dusmussun alayim sana pazardan bi gm sikildikca zipla Madalya almadım ama senin gibi bir sefilin defterinin düzülmesi baya bi keyif verdi. Bu arada yeni karakterin 49 oldumu ;) Olmadıysan söyle Moradonda worm kastırayım. Ps.Yüzsüzlük Madalyası adayım bu sübyandır duyrulur. Ödül +8 wood staff, +8 Lycaon verecektim ama sonra dupe lar servera bela olur gene.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 son 2 msj i ben yazmadim editledim ama gec kaldim sanirim arkadasim yazmis sifreyi degistim herneyse sefillik kavrami gorecelidir bu arada neyse daha fazla tartismayalim iyi yaptin... He bu arada seviyen baya inmis... [Bu mesaj FixeFixe tarafından 01 Kasım 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QuikSiLver1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 np niz ile çok mu övünüyorsunuz. 8 günde 105 k :) fixefixe haklısın kardeşim sen iyi oyuncusun bırak konuşsunlar.. eski nick _idab_ .. kolay gele[signature][hline]Name: QuikSiLver and _ghost_____ Server: Beramus Race: El Morad Job: Blade Master and Roque Level: 6x Clan: Animaté Np: 1xx.xxx [Bu mesaj QuikSiLver1 tarafından 01 Kasım 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ezikken basimin belasi idab :) hosgelmissin sende :) pek gozukmuyosun eskisi gibi arada kapisak he bu arada dupe nin sonumu diodunuz acildi fixefixe nin bani gormek isteyen kullanıcı adı : byasi sifre : karizmatik selametle :) kasmis cocuklar accik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QuikSiLver1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şimdi _ghost_____ oldum kardeşim. 8 günde np 105k kastım ama moralim bozuk şifre degiştim kabul etmiyoo zaten kasım 21 ben ASKER :) kendine iyi bak iyi exp ler ezik ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aaa o senmisin ya sen hacklenmistin biliyorum ben bos charla paso kestik seni hb nin onunde ne oldu sonra duzmussun sanirim chari yine uzuldum yaa NoRooM la oynuyorum arada bizim tikkycocukk la oynuyom denk gelek bi pk yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QuikSiLver1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kardeşim charı düzdüm ama oyuna giremiyom eger okuyan bunu heckkır varsa milletin emekleriyle oynamasın deli kanlı olsunlar hırsızlık yapmasınlar neyse kardeşim salla msn varsa gönder yazışalım gerce benim oda hecklendi ama Quiksilverın var :) hırsız bunlar yaaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 [email protected] ozelden yazmayi bilmiyom :)[signature][hline]I Love This KO I hate KE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooojeem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 aglamayinn uleyyynnnnnnnnnnn :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksteady Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben Rocksteady 1 kosp gibi illegal bi program kullanmadım ve kosptan banlanmadım 2 banlanma sebebim şuan berada her rouge da bulabileceğiniz Rouge Earing+3 tür... kişisel fikrim şikayetler nedeni ile banlandım çünkü 3 hafta 150k ya yakın np kasmıştım... bu arada öteki charım ProKnight(PrometheuS) oda merchanttan aldığım bus lar yüzün den banlandı (ucuz die 100 tane almıştım :S) ve ProKnight charımda da 160k np vardı (ap:1350 hp:28XX ac:87X) berada olanlar tanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet tanıyom iLoveParisHilton la teke tek yapmıstın yane benLe seni kesmiştim sorada yok öLe bişi ben kapısmadım öLe biri iLe die red ettin =) Kwaiken Ler felanda biLio o muhabbetLeri =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksteady Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya senn rouge luğunuda bilirim... talia varken rouge vs de eziq kalıo senle uğraşamıcam sadece bi yalnış anlaşılma vardı onu acıkladım sen takıl... (belki bilmessin 2 proknight vardı bn samet olan sacit deil onuda sor drac a fln) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Biliom muhabbetLeri her kimse ama Kestim bitti.. Rogue lugumuda biLirsin tabe orc ark Ların varsa anLatmıstır.. illa bişeyi yediremeyince bok atmak mı lasım ?[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksteady Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok rouge luğunu ben human ken Ks lerinden bilirim hatta cok ii hatırlarım Rioteye bile ks yapardın ama olsun sende böle bi oyuncusun... polemik te yaratma uğraşamam senle kimseye bişey ispatlamak zorunda da deilim. bilen bilir nası oyuncu olduğumu kimseyle sidik yarıştıramam -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Senin neden böLe geriLdiğini biLiom =) özeLden söLicem şimdide onu oLay ateşLenmesin die.. Senden Kutu aLıcagımı Biliyorumdur ondan Ks yapmısımdır...[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Bi oyun için birbirinizi kırıyosunuz bilmem farkındamısınız ? SAdece bi oyun için yazık valla çok yazık arkadaşlar... :([signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok asLında amaç kırmak deiL amaç kaybetmeyi öğrenmek =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok şaka bi yana uzatmıcaz konuyu..[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FixeFixe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Rocks ben seni kosptan banlandın biliyodum humandan kosp dan banlananların hepsinin banı acıldı sizin nie acılmadı dedim ama tek bi tane +3 ten banlandıysan vay benim halime ben komple +3 tüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar