adayeli_tr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 slm herkese yeni başladım bu oyuna ama bir türlü oyuna giremedim şifremi yazıyom üyelik adaımı yzıyom birtürlü girmiyor altta oyuncu adıyla acound uyuşmuyor diyor neden bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen şididen herkese iyi oyunlar :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hocam l2 account u ile ncsoft account u farkli ,sen hangisini deniyorsun? l2 accountu ile girmen gerekir,baska bisey gelmiyor aklima simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adayeli_tr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Siteye girdim orda üyelik işlemlerini bititrdim maile acount yolladı ama oda başka siteye yolluyor şifreyi falan girdim üyelik tamamlandı diyor ama olmuyor ya çok oynamak istiyom ama bir haftadır yapamadım bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar