BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Klanca warder 2 yi savunuyoruz, kapıya yaklaştım ve bir anda dmg almaya başladım. Adam archer değil, warrior yanlış anlamayın. (Beramus savaşları harika 3 defa yattım 2 si arrow shower, biride bu) [spo1=???????????][/spo][signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 archerların savaşta kosp kullandığını biliodum ama bunu bende ilk kes gördüm cok garip gercekten O_o server : xigenon nation : karus forever :P clan : A KİNG job : Shadow Vain nick : G_O_K_H_A_N lvl : 61 np : 43xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sadec :) ne diyelim biz deil başkaları görsün ve temizlesin[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Hehe beyler kapının dışındaki orjın_boy bizim clanın lideri belirteyim bu arada yeni geldim ilk messajım buda hayırl olsun:D[signature][hline]Lvl51 şimdilik Turkish_Lokum_Priest Clan:OrjınalEffEct Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saruman204 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 atan adamın ismi şekil ama vuah.Gördüm korktum valla.Onun versiyonları var.Hemde her serverda.Valla bak:obi_van_tr Anakin_jeday_tr Cemil_tr_ankara azuahahahahasdkljas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar