fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 uo assisti nereden download edebilirim?tugsoft u biliyorum fakat para vermeden acaba download edebileceğim bir site var mı varsa buraya yazarsanız sevinirim... ayrıca tamer mage açtım skiller taming ve magery dışında animal lore da var 40 flm gerisi nasıl olur?[hline]Solid Snake Damien app mage (Europa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Tamer/Bard A.Tame A.Lore Vet Music Peace Magery Meditiaton Bu iyidir. Ayrıca UOAssist Dl edersin tugsoftan ama full version olmaz.[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 para vermeden kullanabiliyorsun ama osi'de olmuyor sanırım. yanlıs biliyor da olabilirim[hline]Why do your locks and rumpled head-clothes show 'Tis more than usual sleep that made them so? Why are the kisses which he gave betray'd By the impression which his teeth has made? - Ovid, Amores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 eyw saolun bilgiler için... bardı nasıl kullanıcağım hakkında hiçbi fikrim yok music deil de wrest kasabilirim onun yerine.. ama onun dışında dier skilleri gmlemek lazım tabi...[hline]Solid Snake Damien app mage (Europa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Wrestling zaten nerflendi hiç kasma eskisi gibi degil ayrıca sana wrest filan lazım olmaz tamer/bard'a ne wresti music kullanılmıo zaten sadece mecbur diyim :) music ile peacemaking'i 80 olana kadar gemi ile kasarsın 0 dan slow forward de "use skill peacemaking" "traget self" macrosu ile bırak 1 gun yeter gerisini 8*8 ile kasıcaksın ama Gm made lute vs. kullanmanı tavsiye ederim cunki fail olma oranı %10 düşer mageryde aynı sekilde 60 tan sonra basla 8*8'e bu kadar :) yardımcı olabildi isem sana ne mutlu bana ehe.[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar