Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Arkadaşlar bu iki program arasında çok önemli bir fark var mı? Kullanım, ara dizayn v.s dışında bulunan dosyalar, gösterilen fazladan özellik v.s gibi ne ayrıcalıkları var birbirlerine karşı? Vede son olarak sizin tercihiniz nedir ? Kazaa Lite mı , Kazaa Media Desktop mu ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ikisini de kullanmış her mantıklı bireyin tercihi kazaalite olacaktır çünkü işleyiş açısından hiçbir farklılıkları yok kazaalite kazaa'nın spyware'den arındırılmış versiyonu oluyor ha bir de kazaalite yanında gelen speed up ve benzeri süper işe yarayan programlar var, onları da kıyaslamaya alırsak lite a artı puan eklerler[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 kazaa lite k++ diye bisey var en yenisi inanilmaz guzel olmus[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Lite'ı tercih ederim...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 karşılaştırmak hata olur. ikisini de kullandım. kmd bilgisayarımın içine etmişti. klite ile şu ana kadar bi problemim olmadı[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 klite iyidir. spyware olmaz, kazaa da paylaşım oranına göre , çekme olayı olmaz. Yani paylaş paylaşma dosyalarını en yüksek hızda çekersin vb vb. klite[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Klite ı tek geçerim *!Tek geçer*[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar