Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazaa Media Desktop vs. Kazaa Lite

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu iki program arasında çok önemli bir fark var mı? Kullanım, ara dizayn v.s dışında bulunan dosyalar, gösterilen fazladan özellik v.s gibi ne ayrıcalıkları var birbirlerine karşı? Vede son olarak sizin tercihiniz nedir ? Kazaa Lite mı , Kazaa Media Desktop mu ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ikisini de kullanmış her mantıklı bireyin tercihi kazaalite olacaktır çünkü işleyiş açısından hiçbir farklılıkları yok
kazaalite kazaa'nın spyware'den arındırılmış versiyonu oluyor

ha bir de kazaalite yanında gelen speed up ve benzeri süper işe yarayan programlar var, onları da kıyaslamaya alırsak lite a artı puan eklerler[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...