alengirli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +1 kekurı rıng ler gb lar +7 mirageler +8 full plateler +1 rol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 silinirse dual +6 shard ve +6 shellim silinir hepsini moradondan almıştım :( başkada degerli birşeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decrypted Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bence cs+7 wreat erenion+8 kesin gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tum takılarım [Bu mesaj PartyCrasher tarafından 02 Kasım 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 tum beramus:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ufak bı duyum aresde cok sağlam bı kısıden cıktı aynı bılgıyı beramusda da onaylattım suan bulunan tum gbler sılıncek dendı ve dedığım gıbı bırbırınle bağlantısız 2 kısı soledı ama nerden dedığğımde duyduk dendı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 abyys ler :( 412 tane )[signature][hline]Id------->DeLi_Weli lwl------->52 server---> dies karakter-> ranger np------> 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ares icin benzeri duyumu oyunda cok taninan GM'lere yakinligi ile bilen birisi soyledi. GB'larin hepsinin silinecegini. Tabi sonunda buda bir duyum ...[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Gm in azından çıkan ise bunun sadece bir bakım olduğu. güvenlik (network üzerine çünkü beramusta bakım kararının alındığı gün gm basbas bağırarak hacklenen acc ler rollback yedirtip item kaybı yaşamıyacaksınız die anons etmişti ,db hack lendi sanırım , serverların risk altında olduğunu düşünüyorum ondan apar topar bakıma girildi.) ve bu kosp için daha önceden sızan haber ile oyuna kosp ile girer girmez otomatik kosp ve türevlerini saptayıp acc blocklama yapılabilecek bir server side patch yapılacağını işittim. Umarım aha fazla cıvımadan kendini bilmez 10 yaş gurubu kişilerin zaman ve emek harcadığım bu oyunu çöplüğe dönüştürmeden biraz da olsa bu gibi şeyler azalır umarım. tabi kosp ve vs ile lvl 65+ olan adamlara da yanına kar.. :([signature][hline] DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 7xxxx Server : B Clan: THEONE ID SOFTWARE 'E KAPAKKK OLSUN!!! http://img323.imageshack.us/img323/5166/kapaaaaaaaak7gg.jpg http://img453.imageshack.us/img453/9536/kapaaaaaaaak25lc.jpg ^^ANLAMAYANA BU^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar