Gothic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaşlar benim pc de memory reader var buguna kadar hiç kullanmamıştım arkadaşın telefenonundan memory cartını aldım o slot lardan birine uydu ama şimdi napıcam pc de hiçbir değişiklik yok içindeki resimleri nasıl görebilirim napmam lazım ??[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nası bi memory reader ama external mı internal mı bilgisayarıma baktınmı orda çıkar yeni sürücüler[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya yok hiç bişey bilgisayra baglı içinde yani ama yok tkaıyorum kartı hiçbir değişkilik yok ?[signature][hline]En Büyük Hatayı Seni Sevmekle Yapmışım :( Ve Keşke Seninle Hiç Konuşmamış Olsaydım...(o kendini biliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 xp kullanıosan normalde bilgisayarımda çıkarılabilir disk yada bellek çubuğu gibi bişey çıkar.. ordan bakabilirsin.. ama takdığın anda autorun bi pencere çıkması lazım bunu ben naapim diye aşşağıda aksiyonların olduğu hani cd felan taktığında çıkan[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar