elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tv Kartı olmadan düşük kalite tv izlemek isteyenler için http://www.inndir.com/program.php?id=26004 indirmeden alttaki açıklamayı bir okuyuverirseniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya ben bunun açıldığından eminim ama başlığın ismi aklıma gelmiyo hatta açan adama da şey demiştim zaman " ben bununla ilgili topic açıcaktım ama hekes biliyodur diye açmadım.Demekki herkes bilmiyomuş.iyi program deneyin derim." gibi bişey yazmıştım. hatta sitesi canlitv.com muydu ne öle bişey.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) [Bu mesaj SoulCube tarafından 30 Ekim 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bvt ve btv diye arattım bulamadım. program tanıtılırken adı yazılsa programın iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bazı kanalların kalitesi fena diil.Sevdim ben arada bir açıp bakıyorum.Yararlı bir program.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar