Usko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aynen başlıktaki gibi bilgisi olan varmı? [Bu mesaj Usko tarafından 01 Kasım 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu adamların yaptıkları hiç bişi kesin diil bence 1 gün açıolar 2. gün kapalı :( şimdi deiştirsen belki oyuna girememe falan olur bence biraz bekle O_o[signature][hline]DontTownThisTime SerVer:DieZ lvl:2x job: blade wep : training sword :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 mesala ben şifremi deyigiştirdim bir daha giremedim oyuna açılır mı sizce ama hiç açılacaga benze mi yo bi bilgisi olan var mı yardım edecek[signature][hline]Server: Ares CLan : Knights Nick : Grl_GanDalF LvL : 60xx Np :12xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :( gittik deli gibi değiştirdik şifreyi nerdende değiştirdik giremiyoz oyuna deli olmamak elde deil:([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valal ya niye değiştirdim bende bilmiyorum bak değiştirdikte ne oldu patates olduk :D asfasfasf[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 katılıyorum[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar