ea186 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Selamlar siteye yeni üye oldum. Syntax serverından kimse var mı burada?[signature][hline]MxO=NEO1O1 |Level:50| Syntax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Valla şuan aktif olarak oyniyan kişi var Recursion da ama 4-5 kişi var sanırım.Vector de ben vardım lvl 40 dual handguns ama syntax da sanmıyorum : /[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sende geldin recrusion a nasıl olsa ama tolga diye bi turk var syntax ta eminim ondan[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felicix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 en iyisi rec. a gelin turk guild i de kurcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ea186 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Evet artık Recursion'da da karakterim var adı "Ewren" Emre'nin yardımıyla yakında o da Level 50 olacak... Türk Faction'una az kaldı. Yakında Mega City'nin sokaklarını inleticez.(Yok artık :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar