zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu gunlerde maradonda çok adam satmaya başladılar ben adam almak istiyorum ama güvenemiyorum adamlara çümkü bi dolandırıldım lvl 60 asas ararıyorum satacak güvenilir biri var mı? :([signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tavsiyem şudur sadece bulunduğu şehirden al adamı internet cafe üzerinden al keylogger fln war die şüpheleniyosan bir makina gir değiştir şifreyi wer parasını başka bir makinaya daha gir tekrar değiştir weya adamla buluşun bir yerde beraber gidin bi cafeye sen sağ o selamet[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 babana bile güvenme arkadaş en saglamı fenerbahçe li kardeşim sölemiş :)[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
Resser_Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende ares teyim sakın kimseye güvenme birde areste car alma cok lag var :) birde söyliyim sana ares gercekten zor bi server
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 zaten benim char açılırsa gerek kalmayacak ama 1 hafta oluyo galiba açılmayacak :([signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Neyapmıştın skill bug olabilir sanırım.Dupe yapacağını sanmıyorum senin:)[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 1 haftada 51+ olurdun zaten azimle kassaydın para harcamaya değmez bu oyun[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok ben şifremi deyiştirdim bir daha giremedim oyuna ban yemedim yeni şifreyide kabul etmiyo eski şifreyide[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 abi o nasi bi topic adam satiyorlar yazmisin bende baska bisi anadım :D sdasd ..nyse arkadaslarin dedigi gibi adamla yuzyuze gorusmeden alma yada takas yapma .....[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ama adamlar öyle bi konuşiyorki adamı hemen büyülüyorlar biri ile anlaşamadık sonra bana pm attı adamı sattım diye şaşırdım keşke ben alsaydım dedim ama iş işten geçmiş ti artık dogrumu diyo yalan mı bilmiyom[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sadece sen deilsin oyuna giremeyen bende şifre değiştim kabul etmiyo sıkma canını geri gelir ama benim aldığım 15 günlük rapor boşa gitti ona yanıyom sitedeki forgot pasword da acılmıyo saten şimdi onuda ta danimarkada bulunan yigenime bile denettim site orda açılıyo ama forgot pasword acılmıyo düzelecektir eminol :)ama en kısa zamanda olur insallah[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 işallah[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: OSMANKEPENEK, 01 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: sadece sen deilsin oyuna giremeyen bende şifre değiştim kabul etmiyo sıkma canını geri gelir ama benim aldığım 15 günlük rapor boşa gitti ona yanıyom sitedeki forgot pasword da acılmıyo saten şimdi onuda ta danimarkada bulunan yigenime bile denettim site orda açılıyo ama forgot pasword acılmıyo düzelecektir eminol :)ama en kısa zamanda olur insallah pardon yanlış yere yazdım :([signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
Öne çıkan mesajlar