SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aL sana son bomba =) http://img131.imageshack.us/my.php?image=cheap3tg.jpg Bakmadan geçme o kadar diyim[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Tam forum yazı yazarken bi arkadasın tezgahının önünde bırakmışım char ı muhabbet güzeldi gülün azda [spo1=aggaa][/spo][signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade MasterClan:şu an yok bug varNation: El MoradServer: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
hangem_high Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nix, 01 Kasım 2005 00:51 tarihinde demiş ki:az önce elime gece s.s [spo1=+3 lerr][/spo]ve buda bi yardım talebi bi ispanyol ve bi turk nası anlaşır [spo2=helpp pls][/spo] [spo3=thx][/spo] aga u rox and good baba ok:?if u want sucuk just pm me.i have +5 essek sucux for u.kis kis^^[signature][hline]
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Edit :olmadı bi daha auhauha [spo1=son kez edit][/spo][Bu mesaj nix tarafından 01 Kasım 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 azudhaudhuad hangem =) msn de nie yoksun Lo sen.ben furisode[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nix, 01 Kasım 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Edit :olmadı bi daha auhauha [spo1=son kez edit][/spo][Bu mesaj nix tarafından 01 Kasım 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] E yok devenin nalı artık +9 mu HÖH :-O :hrr:[signature][hline]You are connected to login server and game and zone and bla bla.... but there is still some sh*t which don't let you to play... H*ckers :hrr:[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 01 Kasım 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ya hangem_high nassın lam sen Kayseriye gidince Eşşekler ihl ye basvurmus gene geldi die asıhfdıuahsfuhasf[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: hangem_high, 01 Kasım 2005 01:09 tarihinde demiş ki: [ aga u rox and good baba ok:?if u want sucuk just pm me.i have +5 essek sucux for u.kis kis^^ ,, huahauhau ewet 2 kilo getir bana bayramdan sonra gelcen nasılsa[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Takdir edilmek güzel şey canım heuehuehue [spo1=takdir][/spo][signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade MasterClan:şu an yok bug varNation: El MoradServer: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
nix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sabah 10 da server kapanıyomuş bende şimdi yatıom herkese hayırlı olsun :)[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
Remolas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hehe bende cyper da gecen iron bow +7 aldim 1.8 milyar verdim falla dupe ci arkadasim da yok para bulmasi zor benim icin dupe cikarsa cok canım sıkılır ama bu dupeleri silmeleri iyi degil . nerden bilebiliriz ki hangi item dupe hangisi dogru fiyatlari ayni oldukca olan sadece bize olur yani milllet dyine istedigi kadar dupesini yapar... saygılar
nix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya pardon sabah 10 deil akşam 10 da kapanackmış server am/pm olayı euheuhe kardes korkma düpeci deilsen vede üzerinde fazlaca düpe item yoksa (genel uzerinden %40 tan fazla) bişi olmaz yadaa abartılı bi item yoksa[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
nix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 peki bu itemleri aranızda alanlar varmı hiç acaba(güncelledim :)[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: nix, 01 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: peki bu itemleri aranızda alanlar varmı hiç acaba(güncelledim :) Hepsini kapattım +45 iron belt yapıcam sonra +36 WE, +25 IN vs. vs. Şaka biyana Beramustaki dupelarla yapılabilseydi bunları bile yapardı bazı eşşekler. (Kimse alınmasın sözüm meclisten dışarı Duperamustan içeri)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:158.xxx
Gaybol Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Daha adamlar bişey yapmamış orası beramus orada kanun üyelerdir gm değil :)))[signature][hline]
nix Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 +5 uniq warmış görmedim ama görenlerin yalanacısıyım :) +5 ten öte up yapılamıo bildigim kadarıyla(uniq itemler için geçerli) Allahtan yapılmıo[signature][hline]Nick:Nix_ Lvl :61 Blade Master Clan:şu an yok bug var Nation: El Morad Server: Beramus Np:33xxx[b](Düpe nedeni ile kapalıyız) "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"[/b]
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Kardes + lı unıqler silinecek de + sız olanlar nolacak :D
Öne çıkan mesajlar