Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar + ben = YARDIM

Frigg

Öne çıkan mesajlar

benim huzura ereceğim gün rejenerasyon yapabilen bilgisayarların yapıldığı gündür, bilgisayarım bozuk, ben de nesi var bilmiyorum ilk olarak fikrinizi alayım dedim, yani herhalde anlayan birinin bakması şart ama onlara da güvenemiyorum ki, birisi benden sadece format atmak için 50 $ istemişti, çok dimi?
neyse problem şu ki, bilgisayarı açıyorum açıldıktan sonra bir müddet geçince veya daha windows başlatılıyor yazarken kilitleniyor, ve öylece kalıyor, klavye de mouse da inaktif oluyor hiç birşey yapamıyorum.
1.Bu neden olabilir?
2.Şu an evde olan ama bozuk bilgisayara bağlı olan yazıcımı laptopa bağlayamıyorum, baya eski model anlaşılan, acilen de bir yazıcıya ihtiyacım var, böyle nerdeyse kartuş fiyatı kadar olan birşey alsam sizce ne kadar işimi görür? mesela bunlar: 1
2
3.eğer biraz daha para vereyim almışken daha işe yararını alayım dersem beni şu kartuş/benzeri dertlerden kurtaracak bir yazıcı var mıdır? yani lazer, ya da nokta vuruşlu filan türleri de varmış ya bunlar kartuşsuz/dolumsuz/sıkıntısız mı çalışır?[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09

[Bu mesaj Frigg tarafından 01 Kasım 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde okumuştum ama tam hatırlamıyorum.. bi firma her markaya göre ayrı ayrı kartuşlar yapıp ucuza satıyodu.. yani mesela printer hp.. kartuş doldurucağına gidip senin modele göre hp lere uyucak şekilde olanını alıosun ucuza.. dolumda sorun çıkıyor genelde.. güzel fikir.. bi nevi yan sanayi.. am agende printer ı yenile bence.. gene mürekkepli alman daha mantıklı olur bence, en yaygını onlar...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...