tyrexx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaşlar acc uma giremiorum sorun şu lgin oluyorum select çar bölümüne gelince 3 çarımın biri ile giremiyorum dc oluyor direk fakat diğer çarlarım ile girebiliyorum siteden baktığımda ban yemedim 5 gündür böyle çar asılı kaldı sanmıştım ancak asılı bukadar kalmaz res ten sonrada aynı sorun ile karşılaştım yrdcı olabilecek ark var mı?[signature][hline]lvl : 62 nick : alice server : cyper lvl :62 nick: lizard_ lvl :61 nick: heerpessimplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Daha Öncede bi kaç arkadaşın başına geLMişti galiba ban yedin ama kaLıcı bi ban oLmasagerek Kosp ve benzeri Makro programLarı KuLLandıysan bu çok normaL...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...Karus...6x...Ares...35k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 emre dogru söylüyor bence ban yedin ama çok yakında açılır :)[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyrexx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 kaç günlük bu geçicilik? valla sövdüm saaşta 5 li ok yiyeyiye sinir oldum kosp açtım ama savaştan sonrakendi kendine oldu ban falanda yemedim yese yazar biryerde[signature][hline]lvl : 62 nick : alice server : cyper lvl :62 nick: lizard_ lvl :61 nick: heerpessimplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 son savası bu yüzden yaptılar zaten kosp cuları macrocuları ve dupecileri bulabilmek için[signature][hline]Polifonik osuruk için 3231 e PO yaz yolla telofunun osuruk sesi çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Çok Yakın bi Arkadaşımda 7 gün Kosp kuLlanrak Lvl 60 char kastı ve şu an giremiyo...ban yediği gözükmüyor zaten sitede...ban süresine geLince o 30 gün yedim demişti ama ne kadar doğru biLemem.[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...Karus...6x...Ares...35k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyrexx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya ben 5 günde yaptım okçuyu :D ama ban yediğim belli değil 30 gün olduğunu nereden biliyor? nerden öğrendi bir bilgin var mı?[signature][hline]lvl : 62 nick : alice server : cyper lvl :62 nick: lizard_ lvl :61 nick: heerpessimplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zalim315 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 KNİGTHONLİNEWORD SAYFASINDA TÜRKÇE OLARAK AÇIKLAMIŞLARDI GALİBA 1 VEYE 2 HAFTA SONRA AÇILIR HATIRLADIGIMA GÖRE[signature][hline]Server: Ares CLan : yok Nick : Grl_GanDalF LvL : 61xxx np :18xx Np :2xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 5 gün öehh bırakda banlasınlar kosp :| hakkınızla kasın leynn! :-p[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyrexx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaşım diğerçarlarımı 2 ayda kastım aliceyi 61den 62 yapana kadar anam ağladı 4günü uykusuz 9 günde ark ile devirli falan kastım cyperda lvl 75 adam var ve oynamayı bilmiyorlar sen o tip adamlara söyle hakkı hukuku[signature][hline]lvl : 62 nick : alice server : cyper lvl :62 nick: lizard_ lvl :61 nick: heerpessimplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar