VoiceofSoul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yaw arkadaşlar paticikde gezinirken torent dan indir, yok torent aşşağa torent yukarı ... Nedir arkadaşlar bu torent anladığım kadarıyla oyun neyin indiriyosunuz ama nasıl yapıyosunuz? bunun püf noktası nedir? nasıl yapılır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zubaru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 VoiceofSearch [Bu mesaj zubaru tarafından 01 Kasım 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 elbet daha iyi cevaplayanlar olur çünkü ben pek kullanmıyorum yalnız şöle birşey bir tane torrent programı indiriyorsun sonra bir torent sitesine girip aratmayı yaptıktan sonra indir diyosun senin makinaya yüklü olan torrent programına ait bir kısayol iconu veriyor sonra burdan programı açınca indirmeye başlıyorsun hertürlüşeyi bulmak gayet kolay torrent sitelerinden bu bir önbilgi olsun bende çok iyi bilmiyorum püf noktaları nelerdir torrent programı için "bittorrent" , torrent sitesi için www.torrentspy.com bildiğim kadarıyla en iyileri[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paticikte gezerken bir de arama tuşunu kullanmayı akıl edebilseniz zilyon tane sonuç çıkacak ama...[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 veya benim imzamdaki linki de takip edebilirsiniz.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar