Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop hakkında bazı sorular

SecretGarden

Öne çıkan mesajlar

Selam bilmiyorum doğru yeremi açtım topici, görünce bi danışayım bilen vardır burda dedim.

Şimdi konu şu ben bi laptopta karar kıldım ve almak istiyorum ki alacağım laptop da şu: laptop

Şimdi sorularıma geçiyorum:

-bu laptopla neler yapabilirim? oyunlar hangi performansda çalışır? oyunlardan nasıl bi performans beklemeliyim?
-rahat rahat takılmadan dvd izlermiyim?
-en önemlisi fiyat/performans oranı çoğu kişi çok iyi dediler bi de bunu sorim burda.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
aynısını alıyordum ben
yanlız vatanda biraz pahalı

www.sonyvaiocenter.com

da aynı ürün 1599 euro+ kdv
peşin fiyatına 6 taksit
ama 10 kasım civarı gelicekmiş
daha bugün gittim sordum.

Oyunları oynarsın rahatlıkla çünkü performansı gayet iyi
hdd 4200 rpm aklında olsun
ekran kartı paylasımlı değil çalıştırır suan her oyunu
15.4 ekran var dvd filmleri gayet rahat izlersin. takılmada yapmaz
kısaca performans olarak sorun cıkmayacaktır. sony alınabilecek en kaliteli laptop oldugundan fiyat pahalı gelmiyorsa iyi seçim.

birde 385m modeline bakabilirsin
1.73 ghz 512 ram 80 gb hdd onunda, diğer özellikleri aynı ve aralarında 350 euro civarı fark vardı sanırım. rami 1 gb yapmak için 75 euro+ kdv fark veriyorsun. hdd nin 20 gb az olması ve 1.86 ghz islemcinin 1.73 e düsmesi bence sorun degil.[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

315s abimde ve babamda var süper bence hertürlü herşeyi yaparsın[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

Bircok laptop elime gectigi icin belirtmek istedim..

4200rpm lik hdd ile 7200rpm lik hdd arasinda belli farklar oluyor. Oyunlari rahat oynarsin ama ozelliklerden kisik bir sekilde oynarsin ki zaten bu aletler oyun amacli uretilmiyor.

Genel olarak guzel bir tercih yapmissin ama bence sony nin o urunune verecegin paraya bir adim daha ilerideki bir urunu diger firmalarda bulabilirsin.. Mesela Dell in urunlerini incelemeni oneriyorum.

Sahsen elimde dell xps gen 2 var ve verdigim paranin sonuna kadar hakkini veriyor. Bir laptop olmasina karsin desktoplara kolaylikla kafa tutabiliyor.

Ama kararin kesin olarak o urunden yanaysa vericegin paraya deger bir urun.Fiyat/performans sony ve toshibalarda hep dusuk oldugunu dusunuyorum. Yani şöyle ; iki firmada yapabilecekleri maximum kar-i dusunuyorlar. Bunun arkasinda ise isimleri var tabi ;) .. Ama alicaksanda pisman olucagini zannetmiyorum.[signature][hline]Tamamen yalandan olusan ve bencil duyguların hakim oldugu bir dunyada yasiyorsunuz.Ben ise kendi saf yalnizligimda..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...