VW__ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Resmi siteden yapılan açıklamaya göre bugün(Salı) serverların kapalı olacağı ve sağlam bi düpe taramasından geçeceği yazıyordu.. Sanırım herkesin dc olmasının nedeni bu.. 24 saat boyunca serverların kapalı olacağı ve trade blocklu charların bloğunun kaldırılacağı yazıyodu..Geçmiş olsun diyelim şimdiden kaybı olanlar için...[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Clan: w00tabulos Job: Blade Master Baş düşman : NYchris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 su anda oyundayım =) bende dc oLdum ama girdim gir sende[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bende oyundayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ulan dts kesiyodum arka , öldüysem çok gülerim valla,dicektimki lag geldii an 20 kere town a bastım bişi olmamış :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alengirli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben de tarade block yedım ınsahlah acılır. ya chper de gm nck ı bılen var mı arkadaşlar[signature][hline]@@lost of love@@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 synergenx nassı warrior sun be kardeşim 50 lvl light mage le başa cıkamıon :P Made By :RaistlinMajere: :P[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Dragon Tooth Hammer+6 ma bişi olmasın lütfen siz sölermisiniz silmesinler onu SS simi ve Cs mi silsinler onu silmesinler bide arkadaşın MirageS +8 i silinmesin anlaştık biz onla ben alcam onu ama söleyin bak Dragonum kalsın hepsini silsinler oldumu abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 saafasf patates olduk bende girebiliyorum oyuna :D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:02 tarihinde demiş ki: saafasf patates olduk bende girebiliyorum oyuna :D walla bende giriorum ne iş :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iiki satmamışım itemlerimi :D:D:D:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:08 tarihinde demiş ki: iiki satmamışım itemlerimi :D:D:D:D belkide ilerleyen saatlerde yaparlar:D gaza gelme hemen :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: VW__, 01 Kasım 2005 05:30 tarihinde demiş ki: Resmi siteden yapılan açıklamaya göre bugün(Salı) serverların kapalı olacağı ve sağlam bi düpe taramasından geçeceği yazıyordu.. Sanırım herkesin dc olmasının nedeni bu.. 24 saat boyunca serverların kapalı olacağı ve trade blocklu charların bloğunun kaldırılacağı yazıyodu..Geçmiş olsun diyelim şimdiden kaybı olanlar için... keşke kredi karti banlılarınıda açsalar blocklarını :([signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar