Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efet..Serverlar paket oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Resmi siteden yapılan açıklamaya göre bugün(Salı) serverların kapalı olacağı ve sağlam bi düpe taramasından geçeceği yazıyordu.. Sanırım herkesin dc olmasının nedeni bu.. 24 saat boyunca serverların kapalı olacağı ve trade blocklu charların bloğunun kaldırılacağı yazıyodu..Geçmiş olsun diyelim şimdiden kaybı olanlar için...[signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 3xxxx
Nation: El Morad
Clan: w00tabulos
Job: Blade Master
Baş düşman : NYchris
Mesaj tarihi:
ulan dts kesiyodum arka , öldüysem çok gülerim valla,dicektimki lag geldii an 20 kere town a bastım bişi olmamış :D[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 66
np: xx.xxx
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
Dragon Tooth Hammer+6 ma bişi olmasın lütfen siz sölermisiniz silmesinler onu SS simi ve Cs mi silsinler onu silmesinler bide arkadaşın MirageS +8 i silinmesin anlaştık biz onla ben alcam onu ama söleyin bak Dragonum kalsın hepsini silsinler oldumu abi :(
Mesaj tarihi:
said:
IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:02 tarihinde demiş ki:
saafasf patates olduk bende girebiliyorum oyuna :D

walla bende giriorum ne iş :D[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Mesaj tarihi:
said:
IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:08 tarihinde demiş ki:
iiki satmamışım itemlerimi :D:D:D:D

belkide ilerleyen saatlerde yaparlar:D gaza gelme hemen :D[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Mesaj tarihi:
said:
VW__, 01 Kasım 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
Resmi siteden yapılan açıklamaya göre bugün(Salı) serverların kapalı olacağı ve sağlam bi düpe taramasından geçeceği yazıyordu.. Sanırım herkesin dc olmasının nedeni bu.. 24 saat boyunca serverların kapalı olacağı ve trade blocklu charların bloğunun kaldırılacağı yazıyodu..Geçmiş olsun diyelim şimdiden kaybı olanlar için...

keşke kredi karti banlılarınıda açsalar blocklarını :([signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity:
lvl : 6x
Server : Cypher
Job : Paladin
Np : 61xxx
Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru )
  • Yeni Oluştur...