Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bi arkadaşım yollamıştı bana.Nirvana ile Rhcp düet yapmış ama anlamadım kim ne çalıo sölüo.Galiba gitar John Fru'nun.Vokali zaten çözemedim antony mi kurt mu..Ayrıca solosu saksafonla atılmış galiba.Gayet gaz bi çalışma olmuş yorumlarınızı beklerim dinlerseniz. Smells Like Teen Spirit Live[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Edit : O arkadaş "aperion" du :) [Bu mesaj SweetShadow tarafından 01 Kasım 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bende yollamıştım galiba =P[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Edit : Prd ben de işallah diğer yollayan çıkar diodum kendisi :)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) [Bu mesaj SweetShadow tarafından 01 Kasım 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ses kesinlikle kurt' e ait bence ..[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar