DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Geçen gün aldığım mesajlar doğrultusunda benim Hurşiti bir gözlemleyeyim dedim.Anladım ki ne zaman Çakıl Taşlarını çalsam benim gibi o da eğleniyor:)))) Onu da kendime benzettim:) Paticiler ilginize teşekkür ederim:)[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eğlendir onları :) benim karam da terlik hastasıdır..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 :)) terlik hastası mı?Nerden buluyor terliği?Benim hurşitin kaplumbağa bahçesi var yine de onu dışarı salmam gerekir mi sizce?[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Dışarı olarak ben genelde elime alırdım ısıtırdım kaplumbaayı.Evinde hissettirmek için herşeyi yapmıştım. (Evet şu peluş terlikler olur ya hastasıdır=)[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bak dedim muzik dinliolar die bi ara burda cok kiskandigim bi kaplumbaga wardi kankalar yazmisti resimde kol atmislardi birbirlerine kaplumbagalar cok hosuma gitmisti ... :)[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar