LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yav ben dc olunca asılı kalıyorum aynı şey sizinde başınıza geliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 başkalarını bilmiyorumda aynı şey bana oluyo , oyuna tekrar girerken , this account is currently in use , would you like to disconnect previous connection ? yazısına ok diyosun olmassa dc ettirene kadar uğraş düzelir...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: LORD_ROGUE, 01 Kasım 2005 07:40 tarihinde demiş ki: yav ben dc olunca asılı kalıyorum aynı şey sizinde başınıza geliyomu? abi burda bu konu bayaa açıldı inş tekrar açılmaz.. bir arkadaşımız da söledi bu artık bug mı dupe ye karşı bi önlem mi belli deil ama benim chara olduu gibi 74 saat asılı kalmayında:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Younda "ASLI" kalınıyor . aoşsugf9opaıusapksgboajs[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Ucuncu_deli, 01 Kasım 2005 07:47 tarihinde demiş ki: said: LORD_ROGUE, 01 Kasım 2005 07:40 tarihinde demiş ki: yav ben dc olunca asılı kalıyorum aynı şey sizinde başınıza geliyomu? abi burda bu konu bayaa açıldı inş tekrar açılmaz.. bir arkadaşımız da söledi bu artık bug mı dupe ye karşı bi önlem mi belli deil ama benim chara olduu gibi 74 saat asılı kalmayında:D asfdgsgsgdsdfa aynı sey bu KE ilk yuklendigi gun benim basima gelmisti 1.5 gun fln askıdaydı ''çar'' sadafafr :D buff pls[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 08:29 tarihinde demiş ki: said: Ucuncu_deli, 01 Kasım 2005 07:47 tarihinde demiş ki: said: LORD_ROGUE, 01 Kasım 2005 07:40 tarihinde demiş ki: yav ben dc olunca asılı kalıyorum aynı şey sizinde başınıza geliyomu? abi burda bu konu bayaa açıldı inş tekrar açılmaz.. bir arkadaşımız da söledi bu artık bug mı dupe ye karşı bi önlem mi belli deil ama benim chara olduu gibi 74 saat asılı kalmayında:D asfdgsgsgdsdfa aynı sey bu KE ilk yuklendigi gun benim basima gelmisti 1.5 gun fln askıdaydı ''çar'' sadafafr :D buff pls pzrtesi cypher dayım sen orc muydun ula?? 62 lvl adam aldım da:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok la ben orc değilim orgum asffasfasf:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:01 tarihinde demiş ki: yok la ben orc değilim orgum asffasfasf:D adsasdasds tmm pazartesi yardıracam lvl 65 için kasacam msn var mı ver ordan konuşalım,koklaşalım,tanışalım dadasdadaasdas :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yOk la msn kullanmıom ama senin için açabilirem bi dene :D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:13 tarihinde demiş ki: yOk la msn kullanmıom ama senin için açabilirem bi dene :D aç ulan aç :D nasıl görüsecez la ac bi tane de gonuşak burdan zor oluo :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok lam kitlemezler bizim topici yaz yazburdan da bişi oLmas :D asdasdfafs bu arada aççam msn senşin için sana özel olcak asdas:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:21 tarihinde demiş ki: yok lam kitlemezler bizim topici yaz yazburdan da bişi oLmas :D asdasdfafs bu arada aççam msn senşin için sana özel olcak asdas:D sen sallama bizi peki.. :P açma ulan açarsan org deilsin:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok la aççam akşama pm atarım buradan veririm msn le pek işim olmuoda genelde oyun açık ondan yane:D asasasfas akşam yollarım msn i sana ;) gelde bi nowa town yapalim:D aasas bide cyhperdaki human mage lerin alayı sarışın fıstıklar:D gel güzel oluo yane:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:26 tarihinde demiş ki: yok la aççam akşama pm atarım buradan veririm msn le pek işim olmuoda genelde oyun açık ondan yane:D asasasfas akşam yollarım msn i sana ;) gelde bi nowa town yapalim:D aasas bide cyhperdaki human mage lerin alayı sarışın fıstıklar:D gel güzel oluo yane:D baboli ben gelecem de benim adam warrior:D sen bana kodları ver atarız nova adasdadadas[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ooo tmm işte bide aldıkmı benim priesti yanımıza peah kim tutar bizi:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:28 tarihinde demiş ki: ooo tmm işte bide aldıkmı benim priesti yanımıza peah kim tutar bizi:D HARBİDEN HA:d zaten bende +8 full shell set +8 raptor var:D olay bitmiştir üzülmeyelim :D ben akşama yokum bu bayramda da oynamicam.. ben sana msn i özelden göndriorum sen eklersin beni.. bu arada mc_grady ler falan benim arkadaş.. duPErs:D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tmm:)[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: IDeathEndI, 01 Kasım 2005 09:35 tarihinde demiş ki: tmm:) asdasdasdasas[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 asdfafasfasfasf olm topic de oyunda asılı kaliniomu dio soruolar bu herif gelmiş msn varmı dio :D asdasfa[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hala açılmadı benim char işallah açılırr :D 24 saat oldu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 priestınız ben mi oluom asdafg :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Necro, 01 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: priestınız ben mi oluom asdafg :D dfafdsafasf:D olur neden olmasın:D[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar