Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 xp kullanıyorum cdwriter vardı ilk makinede birde virtual bir cd rom neyse simdi dvd writer aldım taktım felan fakat ne cdwirterı gordu ne dvdwriter ı sorun ne olabilir acep?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cd sürücülerindcen birini master diğerini slave yaptın mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ehm sanırım yapmadım :) simdi cdwriter ı gordu dvdwirterı gormedi bir daha deniyim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 simdi bu pinlerden birini cdwriterın ilk kısmına diger pini dvdwriterın son kısmına taktım :) yanlısmı ettik bu arada cdwriterı gordu dvdwriterda donanıma girdigimde scsı dvd scsı cd rom device olarak gordu de bilgisayarımı actıgımda dvdwriter simgesi yok :) tanıtmakmı lazım illa yoksa ben yine yanlısmı yaptım :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 şimdi bak şöyle uzun uzun anlatıyım eğer ki makınanda tek hdd ve iki cd rom varsa şöyle yap şimdi öncelik le şöyle başlıyım. eğer ki cd romla cd writer yada herneyse .. bunlar aynı ide kablosundan geliyosa master olarak once birini yani en sola ayarla jumperı diğer second olanı da solun bi yanındaki yani soldan 2. ye getir. eğer ki cd rom dvd writer falan bunlar ayrı idelerdeyse hdd ile aynı ideden gelen cd ... neyse onu slave yani soldan ikinciye getir.hdd yine master da yani en solda dursun. diğer ideden gelen tek cd...dvd.. neyse o da master da dursun. anlatabıldımmı biraz karışık oldu ama anlarsın sen.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 deniyim bir saolasın ikiside aynı ide kablosundan geliyor birini en sola digeri bir yanı yani orta olcak sanırım :) eyw saolasın sanırım ikiside kayboldu :D denemeye devam ediyim ;) [Bu mesaj Whitehaven tarafından 01 Kasım 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 tamam halloldu kablolardan birinden güc gelmiyordu yada sorun varmıs sabahtan beri urastırıor :) megersem ondanmısş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar