Stunner Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Dün savaşda bu adam 2 kere vurdu beni birini çekdim acaba bu kosp mu? http://img357.imageshack.us/my.php?image=kosp5xt.jpg
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 buram buram kops kokuo :D o kadar uzaktan 5li atılıo mu ki? :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Eğer senle akraba olacak kadar senin içine girmeden 5 li dmg verebiliyorsa evet kosp bu. Bilincdede var koşarak 5 li atıyor oda bilinc aga sen sakatmısın? asşbhaosjgboajsbgıojasg[signature][hline]Why can't you just forgive me?
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 asdasdasddsas[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ++++ evet koSp malesef...[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben koşarak atmıyorum Onur uçarak hatta coşarak atıyorum. Zehirli ve alevli okların yanısıra biberli, domatesli, mayonesli ve soğanlı oklar da atıyorum. Soğanlılar çok rağbet görüyor ama fazla yemeyin sonra ağzınız kokar asdasdasdaddasdasdfahgsrwrghsjfskafgskjghajk[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 160.000 Clan: w00t Server: Ares Durum: Sıkıldım az oynuyorum halbuki kassam 70 olurum.
Stunner Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 peki bu adami banlatma gibi bi şansım war mı?
krieger Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Stunner, 01 Kasım 2005 11:32 tarihinde demiş ki: peki bu adami banlatma gibi bi şansım war mı? ne güsel olurdu oyundan bi pislik daha eksilirdi[signature][hline]Name :milkboy Clan : Sixty_nine Lvl : 6x Nation: El Morad Server: Cypher
Skydancer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Keşke adam sana bunları vururken yakalayabilseydin yada adamın nerde oldugunu gösterseydin...[signature][hline]SamaRia - Diez - 6X - 4X.XXX - Can You Fly With(cLan mAster) - Shadow Knight - Karus IRON_MAN - Diez - 6X - 2X.XXX - Can You Fly With - Shadow Wain - Karus
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 eğer birisi kosp la bişi kesiosa ss al ve şikayet et
Stunner Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkada chitin bow lu adam war ya o
Öne çıkan mesajlar