Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enchanting!

demonizer

Öne çıkan mesajlar

selamlar,
1-2 sorum olacak da.. main hand lobotomizer ve off hand bonescraper mevcut, main hand weapon damage +4 yaptırdım, off hand için düşünmekteyim, sizce hangi enchant i yaptırayım.. açıkcası fazla param kalmadı fazla olsaydı agility 15 ya da lifestealing düşünüyordum. icy chill,unholy weapon, fiery weapon gibi birşeyler düşünmekteyim.. sizin tavsiyeleriniz nelerdir. yardım edersiniz sevinirim

(adminlere: bir kaç tane enchant ile ilgili eski konu buldum ama onlardan fazla bilgi alamadım ve yeni konu yerine onlardan devam edeyim dedim bu sefer de 100 mesajı aşamadığım için mesaj yazamadım,bu yüzden yeni konu açtım,yanlış birşey varsa silin) <-- *konunun kapanmaması için*
Sosyal ağlarda paylaş

Sakın param az diye daha azına razı olma, şimdi az para verip alacağın Enchant'a biraz paran birikince nefretle bakmaya başlıyacaksın. Hiç gereksiz para harcama bırak birsüre böle beklesin ne zaman paran birikirse o zaman yaptır, hatta para kasarsan direk gerekli malzemelerin düştüğü yerlerde kaski hiç olmassa düşen malzemelerle dahada ucuza yaptırabilirsin.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

dps olan off-hand'in, niye +4 yaptirdin ki ona? asil life steal tarzi bi sey yaptirman lazim main-hand'e. sinister vs. bunlarin hepsini main-hand'le vurdugunu dusunursek nerdeyse iki kati fazla vuruyo off-hand, proc'lamasi da bi o kadar artiyo boyle seylerin.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

main hand dagger riglous, gerçi yine de kişiye göre değişir ama +5 damage main handde 39 attack power değerindeydi yanlış hatırlamıyorsam. mh için + damage en iyi enchantlardan biri yani[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
heres a graff

1 2 3 4 5
rogue rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer rog isen icy chill kadar sacma bi enchant yok zaten. poison la o olayı cozuyosun. eger pve yaparım bol bol diosan lifesteal cok iyi. bence 15 agi / crus iyi bi combo. yada agi / agi yapabilirsin. dediğim gibi eger pve yapıosan bol bol lifesteal superdir =) [signature][hline]Soulless - Burning Legion
Blazing Phoenix - Bloody Lock!!!

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!

[Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 31 Ekim 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...