demonizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 selamlar, 1-2 sorum olacak da.. main hand lobotomizer ve off hand bonescraper mevcut, main hand weapon damage +4 yaptırdım, off hand için düşünmekteyim, sizce hangi enchant i yaptırayım.. açıkcası fazla param kalmadı fazla olsaydı agility 15 ya da lifestealing düşünüyordum. icy chill,unholy weapon, fiery weapon gibi birşeyler düşünmekteyim.. sizin tavsiyeleriniz nelerdir. yardım edersiniz sevinirim (adminlere: bir kaç tane enchant ile ilgili eski konu buldum ama onlardan fazla bilgi alamadım ve yeni konu yerine onlardan devam edeyim dedim bu sefer de 100 mesajı aşamadığım için mesaj yazamadım,bu yüzden yeni konu açtım,yanlış birşey varsa silin) <-- *konunun kapanmaması için* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hiç düşünme fiery yaptır.ya da essenceleri strat, scholoda falan toplayabilirsen lifestealing çok pahalıya gelmiyo[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sakın param az diye daha azına razı olma, şimdi az para verip alacağın Enchant'a biraz paran birikince nefretle bakmaya başlıyacaksın. Hiç gereksiz para harcama bırak birsüre böle beklesin ne zaman paran birikirse o zaman yaptır, hatta para kasarsan direk gerekli malzemelerin düştüğü yerlerde kaski hiç olmassa düşen malzemelerle dahada ucuza yaptırabilirsin.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 tabi haklısın ama icy chill veya fiery weapon'ı bedavaya yaptırıcam :) onu eklemeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 dps olan off-hand'in, niye +4 yaptirdin ki ona? asil life steal tarzi bi sey yaptirman lazim main-hand'e. sinister vs. bunlarin hepsini main-hand'le vurdugunu dusunursek nerdeyse iki kati fazla vuruyo off-hand, proc'lamasi da bi o kadar artiyo boyle seylerin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bas +15 agileri ben bastım 4 tane kılıca :D ama cok pahalıya patlıyo yani gerci ben enchanter olduum için malzemelerin cogunu disenchanttan topluorum :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 main hand dagger riglous, gerçi yine de kişiye göre değişir ama +5 damage main handde 39 attack power değerindeydi yanlış hatırlamıyorsam. mh için + damage en iyi enchantlardan biri yani[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Eğer rog isen icy chill kadar sacma bi enchant yok zaten. poison la o olayı cozuyosun. eger pve yaparım bol bol diosan lifesteal cok iyi. bence 15 agi / crus iyi bi combo. yada agi / agi yapabilirsin. dediğim gibi eger pve yapıosan bol bol lifesteal superdir =) [signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! [Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 31 Ekim 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya para yok demiştim :) aslında bunu derken off hand deki rare dagger ilerde epic dagger ile yer değiştirirse ona düşünüyorum agility 15+.. icy chill fiery weapon bunlardan hangisini yaptırayım off hand e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 fiery yap cunku icy chill'i poison ile hallediyosun zaten. ama paran olursa ilerde daggerda main hand +5dmg offhand 15agi yaptir. swordsan crusader crusader benim fikrim yane.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 The Lobotomizer 59 - 111 Speed 1.80 (47.2 damage per second) 15 Agi => Ortalama 1.9 Min/Max DMG Ortalama 0.5 Crit Ortalama 0.7 Dodge Bonescraper 40 - 74 Speed 1.40 (40.7 damage per second) 15 Agi => Ortalama 1.5 Min/Max DMG Ortalama 0.5 Crit Ortalama 0.7 Dodge[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 main hand lobo offhand bonescraper =gg[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar