Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.......

tBF

Öne çıkan mesajlar

sabah kalkınca sende arada sırada düşünürmüsün kendi kendine neler oluyor hayatta diye.Hiç bu dünyada ne kadar önem taşıdığını veya koca evrendeki yerini.Niye bu zamanda olduğunu yada doğduğunu.Zamanın ne olduğunu biliyomusun peki?Niye mükemmel olmadığını en aciz doğan ama yaşlanınca öc alırcasına diğer canlılara istesende istemesende acı çektiren bi canlı olduğunu hiç düşündünmü?

Ne biliyim hayatın anlamını kaç kere aradın kısacası?Beyenmediğin o iğrenç makarnayı bulabilmek için insanların birbirini öldürdüğünü, kaşla göz arası yere attığın o çöpün aslında neleri değiştirip neleri değiştiremiceni düşündünmü?Demem oki neredesin ve ne yapıyosun önemli değil kimsin nesin nasıl yaşıyosun önemli değil.Doğar doğmaz tek yaptığın şey dünyaya zarar vermek ! Niye varsın ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Niye yaşadığımız konusunun cevabı olmasa daha iyi ben bıktım bu tür bakış açılarından geldik gideceğiz.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
Sosyal ağlarda paylaş

sen bıktın ne hoş ben mutlumuyum hayır.Doğrusu hangisi benimki..
Bıktım demekle olmuyo varsa farklı bi düşüncen paylaşıcan tartışacan..

Bi hikaye ye bağlıyım ben bunu..

Birgün bir genç ressam olmaya karar vermiş ve bir ressamın yanına çırak olmuş günler ayları aylar yılları kovalamış sonunda ressam çıkarağına son bi dersin daha kaldı sonra sende ressam olacaksın demiş.Heyecanlanan çırak hemen sormuş 'nedir o ustam'.
Usta gence çarşıya gidip duvarın birine resim yapmasını söylemiş.Yanına da bir kalem koy beyenmedğiniz yerleri işaretleyiniz yaz demiş.
Çırak dediklerini bir bir yapmış ustanın.1 hafta sonra geri döndüğünde bir bakmış remin heryeri işaretli.Gidip ustasına başaramadığını yeryerinin işaretl olduğunu söylemiş.
Ustası da ona git tekrar çiz bu sefar boyalarıda oraya koy ve beyenmediğiniz yerleri düzeltin yaz demiş.
Çırak bunuda yapıp 1 hafta sonra tekrar remin yanına gittiğinde gözlerine inanamamış resimde hiç bir değişiklik yokmuş.

anlayana davul zurna az anlamayana sivri sinek saz[signature][hline]

[Bu mesaj tBF tarafından 01 Kasım 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben aslında amacım şikayet etmek değildi sadece ya tüm bu yolları denemediğimi nereden bilebilirsin ki.
ayrıca son cümle için teşekkürler.
genelde bıkmaktan başka bir yol bulamıyorum.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-.I was gonna move out...ummm...get,
get a job, get my own place, ummm,
but... I go into the mall where I
want to work and they tell me, I'm,
I was too young...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...