mexze Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ya arkadaşlar şu öss-öys ile ilgili bişeler bilen varmı yaa kafam karıştı dershanede başka diolar okulda başka... ama anadolu (meslek)teknik lisesi için soruyorumm çünkü süpere-düze göre değişiyomuşş habire ötüp duruyolar şu işe netlik gelsin artık yaa bişeler bilen varsa yardım ederse sevinirim.. = ) cwplarınızı bekliyorumm
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tam olarak ne istedin anlamadım ama 2 yıllık ve bölümün olan bi okula gideceksen sadece AOBP puanına bakıolar (geçen sene öleydi). Tabi "Yok ben 4 yıllık isterim." diosan kasacaksın ve öss de puan yapmaya bakacaksın.Kendi bölümünü tercih edince de yine o AOBP (ağırlıklı orta öğretim başarı puanı) ya da kısaca "okuldan gelen puan" denilen puan eklenecek öss puanına. Bi de malum katsayı olayları vardı ki hiç girmesek..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
mexze Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 iki senelik kesinlikle istemiyorum çabam dört senelik için ya bu katsayı muhabbeti cidden karışık ama yolumuz kapandı onu biliorum bi..snde sanırım anadolu teknik lisesi falan okuyosun ya bnim anlayamadığım şu bi diolar 1.bölüm yapılcak bide diolar 2.bölümde yapılcak net bişe anlayamadım vede oyüzden bi çalışma programım yok zaman kaybetmek istemiyorum ama bilmedende olmuyo işte onu ögrenmeye çalışıyorum cwp için saol = )
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Bişey deil..Ben üni deyim şu an..İlk senem :) Tabi öss sistemi de değiştiği için bilmeden fazla yorum yapmak istemiyorum.Ama diyeceğim şu ki hiç vakit kaybetmeden araştır her cırkını öğren sınava bile bile gir. Edit : Tabi ki 2 yıllık olmamasına özen göster. [signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) [Bu mesaj SweetShadow tarafından 01 Kasım 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar