Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ares serveri....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler demin GM bişiler yazdı ama anlamadım arkadaşlara sordum GM yazdıgı şuymuş (ares1 ares2 ares3 serverleri kapatılacakmış) bu dogrumu bilen varmı yada duyan falan filan yoksa restartmı demeye çalıştılar anlamadım ya ????
Mesaj tarihi:
Restart'tır restart. Server kapatmak o kadar kolay değil kapatamazlar. Res gelir...[signature][hline]SamaRia - Diez - 6X - 4X.XXX - Can You Fly With(cLan mAster) - Shadow Knight - Karus
IRON_MAN - Diez - 6X - 2X.XXX - Can You Fly With - Shadow Wain - Karus
Mesaj tarihi:
said:
salihb, 01 Kasım 2005 11:19 tarihinde demiş ki:
beyler demin GM bişiler yazdı ama anlamadım arkadaşlara sordum GM yazdıgı şuymuş (ares1 ares2 ares3 serverleri kapatılacakmış) bu dogrumu bilen varmı yada duyan falan filan yoksa restartmı demeye çalıştılar anlamadım ya ????

restartlarda artık haber verilmio.. 1 günlüğüne server lar kapatılacak ve dupe taraması yapılacak.. trade block lu charların ya itemları silinecek yada banlanacaklar.. ayrıca dupe itemlarda silinecek..[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Mesaj tarihi:
servers will be down from Nov1 2PM PST to 3AM 2nd Nov

notice böle yani gece 12 ile yarın öğlen 1 arası serverlar offline[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 50k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
said:
Afrodisiac, 01 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Dupeler CufFFff mu yani :D asdfsafsd

yeahahah :D dadsadasd[signature][hline]Server: Ares
Clan : FriendShip
Race: Elemental Lord
LvL : 61
i Love OssuRuk :D
Mesaj tarihi:
dupe wipe bilmiom olcakmı ama biff e sordum dün sawaş öncesi
network upgrade hakkında konuştu belki o arada dupeleride silerler ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 50k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
allahım sen bizi şu dupelerden koru yarabbim :D bende +8 mirage le +7 şhard alacam dupe çıakr die çok kokuom ya :( Lanet olsun Şu Dupe olayını Çıkartanı !:@
  • Yeni Oluştur...