mardox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 windows mediaplayer, winamp vs. video calistiran herhangi bi programda hep ayni ayni hata oluyor. Belli videolar calisiyor ses geliyor ama görüntü yok yesil bir ekran :D DivX isteyen vidyolarda oldugunu düsünüyorum cünkü divxi sildikten sonra bu yesil ekran veren videolar calismadi. Bir daha kurmama hatta baska bi yerde Download etmem fln kar etmedi :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 divx i cekiyosun kuruyorsun , ondan sonra k-lite codec pack i cekip yukluyorsun. k-litecodec pacin icinde yoksa ac3 codec i de cekiyorsun hic bi sorunun kalmiyor :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Gugıl da "free codec pack" yazıyoruz ve çıkan ilk link e tıklıyoruz. Böyle acaip bi yer çıkıyor. Sonra başlıyoruz aramaya. Hmm K-Lite Mega Codec nerde acaba. (Ben mega pack i tercih ediyorum bunu yükledikten sonra sorunla karşılaşmazsın ses ve videoyla ilgili.) hıH! Sanırım bulduk kenardaymış. Böyle daha acaip bi yer açılıyor ve o da ne Download diye bişi yazıyo. Tıklıyalım bakalım. Ve karşımıza download linkleri çıkıyor. En son sürümde istediğimiz bir mirror siteden indiriyoruz. Kolay gele.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hehe teşekkür ederim :) keşke codeclerden anladigimi yazsaydim da bu karad ugrasmak yerine sadece isim verseydiniz de hallederdim bu arada benim sorunum halloldu nasil mi? virüs taramasi yaptim 2 virus buldu... virus taraması sonrası hersey düzeldi ?! zor bu bilgisaylarlari anlamak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bende de aynı sorun var, codeclerle de düzelmedi, demek ki benim bilg. da çağımızın vasat virüslerinden nasibini almış...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar