Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Videolar yesil ekran olarak cikiyor...

mardox

Öne çıkan mesajlar

windows mediaplayer, winamp vs. video calistiran herhangi bi programda hep ayni ayni hata oluyor. Belli videolar calisiyor ses geliyor ama görüntü yok yesil bir ekran :D DivX isteyen vidyolarda oldugunu düsünüyorum cünkü divxi sildikten sonra bu yesil ekran veren videolar calismadi. Bir daha kurmama hatta baska bi yerde Download etmem fln kar etmedi :([signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Gugıl da "free codec pack" yazıyoruz ve çıkan ilk link e tıklıyoruz.

Böyle acaip bi yer çıkıyor. Sonra başlıyoruz aramaya. Hmm K-Lite Mega Codec nerde acaba. (Ben mega pack i tercih ediyorum bunu yükledikten sonra sorunla karşılaşmazsın ses ve videoyla ilgili.) hıH! Sanırım bulduk kenardaymış. Böyle daha acaip bi yer açılıyor ve o da ne Download diye bişi yazıyo. Tıklıyalım bakalım. Ve karşımıza download linkleri çıkıyor. En son sürümde istediğimiz bir mirror siteden indiriyoruz. Kolay gele.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

hehe teşekkür ederim :)
keşke codeclerden anladigimi yazsaydim da bu karad ugrasmak yerine sadece isim verseydiniz de hallederdim

bu arada benim sorunum halloldu nasil mi? virüs taramasi yaptim 2 virus buldu... virus taraması sonrası hersey düzeldi ?! zor bu bilgisaylarlari anlamak[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...