memocn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Beyler dedicatedserverimiz var ama admin yaratmaktan anlamiyorum. ADMINMOD un icinde ; ips - maps - models - plugin - users diye txtler var hAngisine ne yaziyoruz ? hadediyelim bulduk hangi komutu giriyorum admin olmalari icin passwordu ile birlikte.. yaklasik 3 haftadir ugrasioruz cvp gelmior ltfn yardim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuNDmC Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 users.ini ye yazıcaksın sana bir örnek ile anlatim user.ini dosyasını aç oyuncuismi:şifresi:yetkiderecesi yani RuN.DmC:xxx:65535 yazarsan bu oyuncunun serverda sonsuz yetkisi oluyo Rundmc nicki xxx şifresi 65535 de yetki derecesi dir burda nette detaylı açıklamaları olması lazım yardımcı olabildiysem ne mutlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yapılabilecek her şey modların içerisindeki dökümanlarda var, bir bakıp okusanız zaten..[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar