tyler_gs Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 adsl limitsize gecmek için dilekçe verdim acaba nereden kontrol edebilirim ne zaman gececegimi veya su anda limitlimi limitsiz mi oldugumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ben de merak ediyorum 4440375'i aradım güncelleme var deyip duruyolar başka bi yolu yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sizi bekletip voleyi vuracaklar muhtelen telekomdan beklenir Kafalar telekoma[signature][hline]darkening [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 01 Kasım 2005 08:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yok merak etmeyin güncelleme tamamlanmış ,geçmişim sınırsıza.Telekom önce 512 limitliye geçirir diye düşünüyodum ama kurtarmışım.Geçen ay dilekçe verenler geçmiştir sınırsıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar