Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelecek Planları

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Şimcik yaşım 16 olmasına rağmen pek arabalarla ilgilendiğimi söyleyemem, şahsen harley gibin motor kullanmak isterdim şöyle aracın motoru olduğu anlaşılsın troitrotrrraotıa diye ses çıkarsın fakat ne yazikki annem istemiyor motoru, dolayısıyla ikinci seçeneğim olan eski amerikan ford ve cheverolet lere yönelmek durumundayım, yine yukarda belirttiğim gibi ses çıkaranlardan :) sorum ise ben bu arabaları nerde bulabilirim ve pahalı olur mu? :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

bulursun arabayı bulmasına da şöyle bir gerçek var ki adı üstünde onlara american muscle diyorlar benzini direk hortumla emiyor injection felan sistemi hikaye valla şahsen benm türkiye için favori arabam fiat bravodur olmadı yeni subaru impreza turboda hiç fena değil oda olmadı mitsubishi evo6 special tommy M. editionda olabilir yok oda mı olmadı o zaman 206 wrc de tercih edilebilir veya ne bileyim vw poloda gayet iyi haa manyak oldum belki bi toyota supra veya 406 da mümkün veya bir mercedes sl55 veya bekler amg65 alırım araba 618 beygir 100 km ye 4.5 saniyede çıkıyor porsche gt3 ile aynı sürede :)[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yook ben ya o musclelardan kullanırım ya da motorsikleti, şu mantıktayım, madem az kullancam kullandığım zaman bi anlamı olsun yani az ve öz olsun havam olsun :P neyse tabanwaya makümüz :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

o yasa 20 yaşından büyük arabalar daha çok sorun çıkarır ya genelde ne biliyim fren boşalır ikide birde felan kaza olmasını engellemek ve insanları daha yeni arabalar almaya teşvik etmek için vergi de indirim değilmiydi?[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...