_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Selamlar LVl 10 chari mevcut icinde ama kasi kolay matrix i hic bi oyuna benzemez :) zevkli oyun ancak oyun oynamaktan kurtulmak icin satiyorum cd kutusunuda alana verecegim fiyati 70 milyon son fiyattir 0 i 100 ytl ve zor bulunmaktadir İlgilenenlere duyurulur Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu oyun mu ? http://www.sendit.com/game/item/6000000001232[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Selamlar Evet Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Selamlar Up up o fiyat yurtdısı fiyati Tr de o fiyat a bulamazsin emin ol :) Saygilar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Siparişi verirsin Sendit'ten, 1 haftada gelir kapına yani zor mu yurtdışından oyun almak yav (10'un üzerinde oyun, film hede hodo siparişim var İngiltere'den, daha sorunum olmadı). Bu Matrix Online satanlara kişisel bir kıl kapma durumum oldu, sattırmayacağım onları burada :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TMO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkadaş Bu herifin Hiç Matrix online ı olmamış ordan burdan da yurt dışı fiyatı alıp duruyo sıkıyosa türkiyede gitsin alsın o fiyata ama gel görki anlatamıyosun.. Bende satmaya çalışıyorum ama bu kıl yüzünden saçma sapan postlarına cevap vermek zorunda kalıyorum. insanların postlarını kirletmekten başka işi olmayan bu insan bence maydonozluğu bırakıp kendi işine dönmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 türkiye'den niye alayım kardeşim sendit gibi ucuz ve güvenilir bir yer varken, allah'ım bu tür "ben her şeyi bilirim"lerden biraz daha az yatar lütfen.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yok abi bi sliphatosbaası bize bişi sattırmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar