Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plantronics DSP-500 mü?Zalman ZM-RS6F-M 5.1 mi?

Kreese

Öne çıkan mesajlar

Evet CS'te ses dinlemek için hangisini tercih etmeliyiz

Dsp-500 ün kafaya çok iyi oturmak gibi bir artısı ve Zalman'a göre çok daha ufak oluşu bildiğim avantajlar ama hangisinin ses kalitesi daha iyi?CS'te hangisiyle daha iyi ses dinlenir?

+ları neler(mp3 seçenekleri vs)[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Plantronics Audio 90 güzel, apu'lu kulaklığa eşek yükü para vermeyi doğru bulmuyorum ben valla, tabii şu an kullandığın ses kartın çok kötüyse alabilirsin.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 31 Ekim 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben ses dinlemek diyorum iyi ses dinlemek önemli bilgisayarın ses kartı yeterince kaliteli 40hz-20khz sanıyorum 4+1 creative masaüstü

bi de Speedlink Medusa 5.1 Kulaklık hedesi buldum sanırım Zalman'ı da Plantronics'i de eziyor

ama hala emin değilim cevap da yok konu dışına mı açım illa 150 milyon vericem of of[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 31 Ekim 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
Plantronics Audio 90 güzel, apu'lu kulaklığa eşek yükü para vermeyi doğru bulmuyorum ben valla, tabii şu an kullandığın ses kartın çok kötüyse alabilirsin.

Ses dinlemenin ses kartı ile bir alakası yok, onboard ses kartı ilede ses dinlenir.

Bende Plantronics a90 kullanıyorum gayet yeterli ama tabiki dsp-500 ve denk olan headsetler ile çok daha iyi performans alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...