Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yersem bişe olur mu,laksatif etki falan yapar mı acaba?yarım kiloluk bi tanesini yemiş bulunuyorum an itibariyle ve duramıyorum kontrolden çıktım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Akerfeldt, 31 Ekim 2005 21:22 tarihinde demiş ki: laksatif bole kelimeler kullandığına gore,bu konuda benden daha cok sey bildigin kesin:) ama sunu soyleyebilirim herseyin oldugu gibi nar'ında çoğunun bi zararı mevcuttur zannımca...[signature][hline]Follow the Darkness...
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ye ye bişi ypmaz vitamini kabuğunda dikkat et...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 olmaz ben denedim[signature][hline] Loves are masturbating now..
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 direk tanelerini mi yiyorsun yoksa benim gibi dişinle sıyırıp içindeki beyaz plastik gibi çekirdeğini bir bir üşenmeden ayırıyor musun? -ne kadar insanlıktan çıktım merak ediyorum-[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2. yi bitirdim şiştim feci,çok buyuktu yannız bunun çekirdekleri.sorun çıkmaz heralde.hadi bakalım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 girerken çıkarmaz da çıkarma konusunda söz veremeyiz...:-)[signature][hline]Follow the Darkness...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 @twistedemo: direk yiyorum ya taneleri çekirdeği ayırmakla falan uğrasılmaz yaf =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 31 Ekim 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 direk yediğinde tadı iğrenç oluyor ama bence en iyisi rondoya atmak =p karpuz için çok rahat[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aslında aşaada dolapta nar suyu var ama bana fazla ekşi ve fazla tatlı geldiğinden pek sevmiyorum hernekadar çekirdek derdi olmasada.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: twistedemo, 31 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: direk tanelerini mi yiyorsun yoksa benim gibi dişinle sıyırıp içindeki beyaz plastik gibi çekirdeğini bir bir üşenmeden ayırıyor musun? -ne kadar insanlıktan çıktım merak ediyorum- hauaeheaueahea şaka yapıosun dimi :lol: edik : başlığı okudukça ağzımın suları akmaya başladı.. *!şralops*[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... [Bu mesaj Lonely tarafından 01 Kasım 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 narın 4 te 1 ini zor yiyorum çünkü ekşiden de öte acaib bi tadı var. hoş ama fazlası beni bozuyo. sen de tualete yakın bi yerde dur istersen :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nar demeyin bana[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nar[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ulan annemin ayıkladıgı nar monitorun yanındaymıs onu hatırladım yiyim bari[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Öne çıkan mesajlar