bcfb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 BEYLER CUMARTESİ BEN CZ GİDERKEN DC OLDUM (2 KEZ BAŞIMA GELİYO) İLK SEFERDE OYUNA GİRDİM 2 SEFERDE GİREMEDİM ASILI KALDIM DEDİM BIRAKTIM PAZAR SABAHI REST ATILIR DEDİM AMA SABAH Bİ KALKTIM GENE AYNI ACABA REST ATILMADIMI YOKSA BEN BANLANDIMI_? NORMAL ŞARTLARDA REST ATILASI GEREKİR HER SAVAŞTAN SONRA ___________________________ Nick:bcfb server:ares lvl:59 np:7k clan:vision
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Acc. girdiğinde bloced account yazarsa banlanmışsın demektir. Öyle sallama olmaz. Sana bunu mutlaka söylüyorlar. Zaten ilk banlandığın zamanda yazıyor şundan dolayı banlandın diye. Ayrıca şunu merak ediyorum; ne yapıyorsunda banlanmaktan korkuyorsun?[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 56 Clan: Hanedans Np: Bu kadar oynak olmasa yazacaktım ama...
bcfb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 BİŞİ YAPTIĞIMDAN DEĞİL NORMALDE REST ATILINCA OYUNA GİRİYODUM BU SEFER GİRMEYİNCE BENDE ŞAŞIRDIM ________________ Nick:bcfb server:ares lvl:59 np:7k clan:vision
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: bcfb, 31 Ekim 2005 11:30 tarihinde demiş ki: BİŞİ YAPTIĞIMDAN DEĞİL NORMALDE REST ATILINCA OYUNA GİRİYODUM BU SEFER GİRMEYİNCE BENDE ŞAŞIRDIM ________________ Nick:bcfb server:ares lvl:59 np:7k tam 74 saat asılı kaldı bnm char.. takma kafana düzelir..farklı bi bilg dan dene girmeyi.. ir degisik olunca bazen girio.. clan:vision [signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben şifre degistirdim ama yanlış sifere bi turlu anlamadım neden dogruda yazdım bana yardımcı olurmusun sitede sifreyi degistiricem loding diyor sifre yanlıs demiyor ama oyunda yanlış diyor ev tefonumu verimsana 03266262518 beni arasana memnun olacam
independent Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ev telefonumu ciddi olmazsın.. ortalık yerde verilirmi ya Pm at adama :D[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
olkan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 beyler ben hackerim herşeyi biliyorum seni acontunu kaptmışlar hackerler benım gıbıler sana sınır olanlar varsa onlar yapmıstır ben tarade atıp soyuyurum bıde macro yapıypm. )))) ıvı61 beramus abyy. zuhahahha
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: olkan, 31 Ekim 2005 14:17 tarihinde demiş ki: beyler ben hackerim herşeyi biliyorum seni acontunu kaptmışlar hackerler benım gıbıler sana sınır olanlar varsa onlar yapmıstır ben tarade atıp soyuyurum bıde macro yapıypm. )))) ıvı61 beramus abyy. zuhahahha al işte bi ezik daha.. hayır simdi sövecem murtaza banlar beni.. ama murtaza bilader buna sövmeyip napam?? annenin koordinatlarını ver sövmeyecem!![signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
angelusy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ares temı bramusta mı 64 mu 61 mı kac lvl sın nerde oynarsın sen hacker wayyy be mıllete tarade (trade) atıp soyuyosun acayıp marıfet gır bokunla oyna sen belki bi şey bulursun
bcfb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben şifre degistirdim ama yanlış sifere bi turlu anlamadım neden dogruda yazdım bana yardımcı olurmusun sitede sifreyi degistiricem loding diyor sifre yanlıs demiyor ama oyunda yanlış diyor ev tefonumu verimsana 03266262518 beni arasana memnun olacam AJDA_DELİ KARDEŞİM SANA NE DİYİM BAK EĞER ŞİFRENİ DEĞİŞTİRDİYSEN SEN AYVAYI YEDİN DEMKTİR. ÇÜNKÜ ESKİ ŞİFREYİDE YENİ ŞİFREYİDE KABUL ETMİYO YANİ SENİN ÇAR GİTTİ
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 BÖLE CAPS AÇANLARI BANLIOLARMIŞ.die duydum sadece.[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 a.q bu nedir ya dağdan mı indiniz ne? caps lock bağırmadığınız sürece kapanır forum dan soğutuyosunuz adamı....
nix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Ucuncu_deli, 31 Ekim 2005 15:44 tarihinde demiş ki .. [b]?? annenin koordinatlarını ver sövmeyecem!! auhauhauahuah[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:şu an yok bug var nation: El morad server: Beramus np:33xxx "Yüreğin kendi mantığı vardır, mantığın ise bundan haberi yoktur"
bcfb Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 BUGSBUNNY KARDEŞİM SEN BAKIRKÖYDEMİ OYNUYON? ____________________ Nick:bcfb server:ares lvl:59 np:7k clan:vision
Öne çıkan mesajlar