dickymoo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 merhaba arkadaşlar okul dergisi için bir yazı yazmam lazım ve istediğim yazı rec adlı derginin 45.sayısında yer alıyor yani geçen aykinde kapağında athena olan bana o dergiyi ulaştırabilir misiniz yada scanner varsa athenaya ait olan sayfaları bana nette yollar mısınız[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..."
dickymoo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 up[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..."
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Derginin yayıncı kuruluşundan izin alman lazım kullanmak için[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 No idea dude...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
dickymoo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zaten aynısını yazmayacağım dergide adamların setupları yazıyor o lazım[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..."
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 internet aradın mı?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
dickymoo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bulamadım[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..."
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 öyle bi dergi mi varmıs o_0[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 işin zor o zaman.yay-sat bayisine falan gitsen:-?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: nileppezdel, 31 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki: Derginin yayıncı kuruluşundan izin alman lazım kullanmak için yok nereden aldığını referansta belirtse yeter.. (ingilizce dersinden kafayı yemiştir.. sayteyşıın, plarıcaayz) athena ile ilgili bir bilgi sadece o dergide mi var? başka kaynakları da ara derim ben.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
dickymoo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 setupları o dergide[signature][hline]"Aptal değilim ama salak olabilirim..."
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 direk dergiyle bağlantıya geç yok mu mail adresleri fln?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar