angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaslar bi grup var (gerci grup mu bilmiyorum) grupta 5 bayan var 3'ü keman 2si klavye caliyor... kliplerini izlememe rağmen adını bi türlü ögrenemedim.. bilen varsa cok sevinicem.... birisi bana adları "episa" tarzı bişi dedi her türlü olasılığı denedim google(epissa,eppisa,eppisaa,apissa....) da son care paticik...[signature][hline]Follow the Darkness...
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Epica olabilir mi?(tam emin değilim ama...)[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 epica başka ,biliyorum onu...hatta vokaline hastayım ama konumuzla alakası yok :) yok mu bilen yaa:([signature][hline]Follow the Darkness...
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Apocalyptica mı?[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 5 bayan demişin ben sadece keman filan baktım.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hmmmh hmmmm epica dicektim demişler =P eclipse? epilan[signature][hline] Loves are masturbating now..
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yok ali sami dicem şimdi:)[signature][hline]Follow the Darkness...
Öne çıkan mesajlar